Путівки в Карпати і грошові сертифікати до свят: «Леся» цінує співробітників

Путівки в Карпати і грошові сертифікати до свят: «Леся» цінує співробітників

«Клуб ідеальних відвідувачів роботи» — таку оригінальну, неофіційну назву вигадав для відповідальних співробітників власник швейної фабрики «Леся» Микола Сиченко. За підсумками року, що минає, 61 працівник на підприємстві не пропустив жодного робочого дня, тобто постійно був задіяний у виробничому процесі.
Таким працівникам керівництво вирішило подякувати, розігравши серед них путівки на новорічний відпочинок у Карпатах. Вони також отримали святкові сертифікати на
500 гривень, за які можна придбати продукцію фабрики у фірмовому магазині «Lesya only better».
— Хочу висловити вдячність нашій команді, адже згуртований колектив — це запорука спільного успіху, — привітав співробітників генеральний директор Микола Сиченко. — Для ефективності надзвичайно важлива злагоджена робота, адже коли хтось «випадає», то в роботі інших виникає напруга і складніше досягти потрібного результату. Ось чому ми вирішили заохотити працівників, котрі є прикладом відвідуваності роботи.
Путівки в Карпати з відкритим терміном (про зручні для відпочинку дати переможці зможуть домовитися з туристичною агенцією) отримали обробник матеріалів та готової продукції Марія Василівна Айвазьянц, швачки Тетяна Анатоліївна Поплавська й Оксана Миколаївна Дідух. Кожна зможе запросити з собою на відпочинок когось із рідних чи кохану людину — теж за рахунок фірми. Тож колеги зраділи такому несподіваному подарунку до новорічних свят й подякували керівництву.

Період новорічних свят на «Лесі» традиційно відзначають цікаво. Торік новорічний корпоратив відбувся в диско-клубі «Індиго» в Житомирі, куди керівництво запросило відомий музичний гурт.
Цьогоріч, окрім згаданих працівників, котрі не пропустили жодного робочого дня, півтисячний колектив отримає сертифікати на 200 гривень і солодкі подарунки для дітей.
У новий рік у команди швейної фабрики «Лесі» буде привід увійти в гарному настрої, налаштованому на новий командний успіх.
Юлія КЛИМЧУК
Фото автора