www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 52/2019

27 Грудня 2019 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. У якій казці мишка посприяла щасливому закінченню казкової історії? А. «Колосок». Б. «Рукавичка». В. «Ріпка». Г. «Котигорошко».
  2. Миша — це пристрій у... А. Комп’ютері. Б. Принтері. В. Сканері. Г. Мультиварці.
  3. Як звали подружку Міккі Мауса? А. Дейзі. Б. Кетті. В. Мінні. Г. Вінні.
  4. У семи няньок дитя... А. Босе. Б. Голодне. В. Без ока. Г. Без памперса.
  5. Каркаде — це… А. Папуга. Б. Африканська столиця. В. Танець. Г. Національний єгипетський напій.
  6. В О.Македонського Буцефалом звали... А. Кота. Б. Собаку. В. Осла. Г. Коня.
  7. На скільки метрів за секунду поширюється звук у повітрі? А. 120. Б. 230. В. 340. Г. 450.
  8. Чиїм принцом був Гамлет? А. Датським. Б. Фінським. В. Норвезьким. Г. Іспанським.
  9. За яку команду Андрій Шевченко зіграв найбільше матчів? А. «Динамо». Б. «Мілан». В. «Челсі». Г. Збірна України.
  10. Скільки американців удостоїлися честі бути зображеними на банкнотах національної валюти? А. 29. Б. 39. В. 49. Г. 59.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №52: 1. В. 2. А. 3. В. 4. В. 5. Г. 6. Г. 7. В. 8. А. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,