У Новий рік — разом із Музеєм родини Косачів

У Новий рік — разом із Музеєм родини Косачів

Що може запропонувати музей своїм відвідувачам, крім екскурсій? Упевнена, так думає більшість містян.
Мабуть, і той, хто читає зараз цей матеріал, думає так само. Але хочемо вас запевнити: ви помиляєтеся! Сьогодні музеї — це не ті законсервовані, заорганізовані структури, які раніше ми, дорослі, відвідували, переважно, у групах «від профспілок», а діти — за шкільною програмою або з метою організації дозвілля на канікулах.
Сьогодні музей — жива структура, готова співпрацювати з вами з різних тем сьогодення.
Музей родини Косачів постійно працює над розширенням нових платних послуг і напередодні нового року запрошує школярів 6-12 років на новорічно-різдвяні програми. Ця ідея виникла сама собою, коли подумалося: під час канікул діти завжди мають проблему — чим зайнятися, батьки — чим зайняти…
У наших програмах ми поєднали розвагу з пізнавальними формами роботи. А це дає можливість отримати або ж розширити свої знання про родину Косачів, життя якої і в Новограді-Волинському, і в Колодяжному, і в Києві, і в «Зеленому гаю» було насиченим, сповненим яскравих вражень від спілкування зі світом. Музей родини Косачів пропонує вам новорічно-різдвяні програми, які ви зможете вибрати для дітей самі або ж за їхнім бажанням.
2 січня — майстер-клас «Новорічні прикраси для Лесиної ялинки»;
3 січня — різдвяний майстер-клас «Як у Косачів»;
4 січня — майстер-клас «Різдвяна зірка»;
8 січня — інтерактивна новорічна програма з фотосесією «Ялинка моєї бабусі»;
9 січня — інтерактивна екскурсійна програма «Зимові забави в родині Косачів».
Початок — о 10:00 та о 14:00.
10 січня — день для старшокласників, які зможуть узяти участь у літературному змаганні, які так полюбляли в родині Косачів. Запрошуємо на літературний майстер-клас за оповіданням Олени Пчілки «Різдвяна пригода». Ця програма саме для тих, хто мріє про журналістську кар’єру або в майбутньому бачить себе письменником. Початок — о 14:00.
Тривалість програм — 2 години.
Вартість кожної окремої програми — 50 грн.
І, звичайно, запрошуємо відвідати наші екскурсії, різноманітність яких зросла: оглядові екскурсії, екскурсії-квести для середніх і старших класів школи та студентів, екскурсії-квести «Ніч у музеї», індивідуальне відвідування.
А ще пропонуємо бабусям і дідусям (бо, швидше за все, це саме про їхнє дитинство) згадати СВОЮ ялинку. Приводьте онуків, розкажіть їм, як ЦЕ було тоді… І зробіть фотосесію біля ялинки вашого дитинства.
Ми оформили її спеціально для вас!
Вартість фотосесії (до 30 хв) — 50 грн.
Телефони: (04141) 2-02-12, (063) 016-13-00, (067) 908-17-99.
Л.ГАММА, директор Музею родини Косачів