Енергетики надали допомогу дитбудинку

Енергетики надали допомогу дитбудинку

На свято Миколая до спеціалізованого дитбудинку для дітей із ускладненнями, що в місті Новограді-Волинському, завітало багато гостей. Цей день був наповнений усмішками, щирими словами та обіймами. Святий Миколай був щедрим до малюків. Він подарував їм нових благодійників.
Руки дітей потягнулися до нових опікунів — учасників Асоціації сонячної енергетики України, які своїми стараннями і наполегливістю змогли зреалізувати дитячі мрії та зробити свято для малят казковим.
Виконавчий директор Асоціації Артем Семенишин сказав, що «серця українців, незалежно від їх гаманців та фаху, мають бути відкритими для таких маленьких українців. Дорога до дитбудинків, як і дорога до храму, має завжди бути вільною, без перешкод та обмежень. Улюблений дітьми святий Миколай Чудотворець у цей день особливо відчуває кожне прохання дитини, а ми, дорослі, долучаючись до такої чистої справи, відчуваємо всю повноту відповідальності за майбутнє дітей».
Під час відвідин дитбудинку представники Асоціації ознайомилися з історією закладу, почувши, що ще в 1941 році тут опікувалися дітками з ускладненнями при народженні. На сьогодні дитбудинок нараховує 33 дитини віком від 1 до 7 років.
Світлана Золотарьова, старший інспектор із відділу кадрів, зазначила, що «нові благодійники для дитячого будинку — це завжди велика радість. Дітки отримали все необхідне, що могли пожертвувати дорослі. Ми завдячуємо українському бізнесу, енергетикам «зеленої» сфери, що долучаються до такої важливої місії. Діти завжди чекають на вашу лепту, вони чекають вашої уваги та участі. Я щаслива бачити тут людей із високим рівнем відповідальності, адже українські енергетики несуть на своїх плечах саме відповідальність — за світло й тепло в наших домівках. І сьогодні такий день, коли світлом і теплом був наповнений наш дитячий заклад».
Лілія КЛОЧКО