На аварійно-небезпечній ділянці траси «Київ — Чоп» встановлюють знаки та відбійники

На аварійно-небезпечній ділянці траси «Київ — Чоп» встановлюють знаки та відбійники

У зв’язку з тим, що на дорозі загального користування державного значення М-06 «Київ — Чоп» при в’їзді та виїзді з міста Новограда-Волинського на аварійно-небезпечних ділянках систематично трапляються дорожньо-транспортні пригоди, в.о. міського голови Оксана Гвозденко звернулася до керівництва Служби автомобільних доріг у Житомирській області щодо вжиття термінових заходів із забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці дороги.
За участю фахівців Служби автомобільних доріг у Житомирській області, майстра-шляховика ТзОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР» було проведено комісійне обстеження цієї ділянки дороги.
В.о. міського голови Оксана Гвозденко провела особисті зустрічі з керівництвом Служби автомобільних доріг у Житомирській області та ТзОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР». За результатами перемовин погоджено виконання таких робіт:

  1. Встановити металеве бар’єрне огородження — 120 метрів погонних;

  2. Встановити дорожні знаки 1.4.1.(М) — 6 штук та 1.4.1. (В) — 1 штука, 1.1+3.25+3.29(50) — 1 комплект, 1.1+3.29 (30) — 2 комплекти;

  3. Встановити інформаційне панно (на жовтому фоні) «УВАГА! Аварійно-небезпечна ділянка — небезпечний поворот праворуч»;

  4. Встановити сигнальні стовпчики на узбіччі — 20 штук;

  5. Забезпечити видимість небезпечної ділянки (вирубка кущів).


Уже проведено вирубку кущів. Розпочато підготовчі роботи до встановлення сигнальних стовпчиків на узбіччі, металевого бар’єрного огородження та дорожніх знаків. Роботу мають завершити за 10 днів.
За матеріалами міської ради