Звягельчани удостоєні звання «Заслужених»

Звягельчани удостоєні звання «Заслужених»

Салку Миколі Леонідовичу присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг».
Салко Микола Леонідович розпочав трудовий шлях на підприємстві «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» з 1996 року машиністом котлів, із травня 2001 року працює електрогазозварником устаткування котелень п’ятого розряду.
«За час роботи зарекомендував себе як відповідальний і дисциплінований працівник, який може проявити ініціативу і прийняти правильне рішення в питаннях, що стосуються його професійної діяльності і знаходяться в межах його компетенції.
Завдяки вагомому внеску Миколи Леонідовича в загальний результат роботи, підприємство сім років поспіль ставало переможцем відкритого рейтингу популярності «Гордість міста» в номінації «Житлово-комунальне господарство», — повідомляють на КП НВМР «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» Титяневичу Анатолію Дмитровичу присвоєно почесне звання «Заслужений тренер України».
«За вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію футболу, фізичної культури та спорту, підготовку спортсменів міжнародного класу, високу професійну майстерність», — йдеться в офіційному документі від 6 грудня цього року.
Анатолій Титяневич — перший тренер молодого футболіста Олексія Кащука, який у складі молодіжної збірної України (U-20) у червні цього року став чемпіоном світу.
Власна інформація