Вітання 1/2020

Вітання 1/2020



























7 січня святкуватиме свій 70-річний ювілей Василь Григорович ГЕРАСИМЧУК


Щиро вітаємо із ювілеєм та бажаємо: хай будуть з Вами здоров’я та сила, хай доля буде ласкава і щира! Щоб ніколи не знали Ви втоми, хай мир і злагода будуть у домі, хай Господь дарує надію й тепло на довгі літа, на щастя й добро!


З повагою і любов’ю дружина, діти та онуки



2 января празднует юбилей — 75 лет — любимый муж, отец, дедушка — Дмитрий Владимирович ХРИСТИЧ


С почётной датой — 75 — спешим сердечно поздравлять! Вы в жизни много повидали и своё счастье повстречали! Гласят: душа видна в глазах, а мудрость видится в словах, о Вас всё это говорится, над Вами благодать кружится! Пусть в доме будет теплота, пусть окружает доброта, здоровье крепче пусть же станет, вторая молодость нагрянет!


С уважением и любовью супруга, дети и внуки



ЛЮБІ НАШІ ЧИТАЧІ!


З Новим 2020 роком редакційний колектив вітає всіх, для кого друковане слово має стабільну вагу і продовжує залишатися авторитетним. Тих, для кого ми щотижня видаємо свіжий номер «Звягеля», формуючи в інформаційному просторі новини про місто, район та їх мешканців.

Бажаємо вам, шановні, у Новому році почуватися в усіх сферах життя не менш гідно, ніж почуваються читачі впливових часописів на кшталт «The New York Times» та «Forbes», гортаючи сторінки за філіжанкою кави чи вишуканих елітних напоїв, у дорогих апартаментах та з повними гаманцями. Світ змінюється надто швидкими темпами, але друковане слово не втрачає довіру читачів, що є прерогативою газетної інформації перед Інтернетом із великою кількістю фейків. Вдячні нашим читачам і передплатникам «Звягеля», котрі це цінують!

Мріємо разом із вами, аби наше місто і країна були самодостатніми, гідними спільних якісних звершень у році новому. Сподіваємося, саме про це на сторінках нашої газети буде якомога більше інформації. Ми із захопленням напишемо про ці досягнення, а ви, із не меншим задоволенням, читатимете! Продовжуватимемо робити наше видання на тому високому рівні, за яким нас знають і читають уже 26 років!

Нехай Рік Щура стане плідним й успішним для кожного. Налетить бурею позитивних емоцій, накриє ураганом творчих ідей, закрутить хороводом сюрпризів і засипле снігом грошових купюр! Нехай у ваших родинах панують любов, взаєморозуміння, благополуччя, життя буде насиченим грандіозними планами, приємними подіями й на все це вистачить міцного здоров’я! А стабільність нехай порушують лише здійснення всіх починань та збільшення доходів!


Колектив газети «Звягель»


 

3 СІЧНЯ — ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ


Шановні новоград-волинці! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 76-ї річниці визволення міста від нацистських окупантів.

Сьогодні ми низько схиляємо голови в пам’ять про загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги захисникам рідної землі, згадуємо всіх, чиє життя забрала Друга світова війна.

Дорогі ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров’я, довгих років життя, любові та уваги рідних. Низький уклін вам! І вічна пам’ять загиблим!

Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнене радістю, добробутом і благополуччям.


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови

Олена ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

7 СІЧНЯ — РІЗДВО ХРИСТОВЕ


Дорогі новоград-волинці! Прийміть найщиріші вітання зі світлим та радісним святом — Різдвом Христовим!

Крізь тисячоліття й покоління Світло Різдва зігріває серця людей і вказує шлях любові, довіри, взаємоповаги і правди. Його промені несуть радість у кожну сім’ю, у кожну домівку, у кожний куточок нашої землі, бо в ньому — велич Божа.

Нехай це свято, від якого беруть початок найвищі людські цінності, нагадає нам про заповіді Господні, пробудить любов до ближнього.

Хай світло Різдвяної зірки зігріває теплом ваші серця, принесе у ваші домівки мир, щастя, злагоду та добро.

Із сердечною теплотою бажаємо вам міцного здоров’я, достатку, родинного тепла та Божого благословення на нові задуми і звершення.

Христос народився! Славімо Його!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови

Олена ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Марію Сергіївну ІЛЬЧУК — 03.01.1933 р.н.

Степана Васильовича РЕДЧИЦЯ — 03.01.1941 р.н.

Василя Степановича ОПАНАСЮКА — 03.01.1942 р.н.

Олену Костянтинівну ПАШКЕВИЧ — 05.01.1930 р.н.

Марію Якимівну КРУЧОК — 06.01.1931 р.н.

Галину Яківну ЩАВЛИНСЬКУ — 06.01.1932 р.н.

Олену Феодосіївну ГЛУХОВСЬКУ — 09.01.1928 р.н.

Софію Луківну ЯКИМЧУК — 09.01.1932 р.н.

Вячеслава Олександровича ДЕГОДЮКА — 09.01.1965 р.н.

Миколу Григоровича АРТЕМЕНКА — 03.01.1951 р.н.

Олександра Федоровича ЧЕРНЯШУКА — 03.01.1954 р.н.

Василя Миколайовича САМАНДРУЛУ — 03.01.1968 р.н.

Андрія Андрійовича САРГАНА — 06.01.1960 р.н.

Тараса Євгеновича ШВЕЦЯ — 09.01.1962 р.н.

Валерія Леонідовича РОМАНЧУКА — 09.01.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»