Нарада з керівниками промислових підприємств Новоград-Волинської міської ОТГ

27 грудня під головуванням першого заступника міського голови Сергія Колотова в конференц-залі Будинку рад відбулася нарада з керівниками промислових підприємств Новоград-Волинської міської ОТГ.
Насамперед головуючий подякував керівникам промислових підприємств за вчасні сплату податків та виплату заробітної плати працівникам. Сергій Юрійович зазначив, що, згідно зі статистичними даними, обсяги виробництва в місті за 11 місяців зросли на 14%, у порівнянні з минулим роком.
Учасники наради обговорили результати діяльності в поточному році та перспективи розвитку громади в наступному році. Згідно з інформацією Новоград-Волинського управління ГУДФС у Житомирській області, надходження від сплати податків промисловими підприємствами міста у 2019 році до державного бюджету становлять 51,6 млн грн, аналогічний обсяг податків (51,6 млн грн) сплачено і до міського бюджету.
Заступник міського голови — начальник фінансового управління міської ради Ірина Ящук озвучила основні цифри міського бюджету на 2020 рік. Ірина Климівна зазначила, що близько 40% ресурсу міського бюджету — це надходження від сплати податків місцевими промисловими підприємствами.
У свою чергу керівники промислових підприємств висловили свої побажання у сфері взаємодії з виконавчими органами міської ради та озвучили досягнення і проблеми, з якими стикаються у своїй діяльності. Наразі більшість промислових підприємств Новограда-Волинського в тій чи іншій мірі проводять модернізацію виробництва, що потребує чималих капіталовкладень. Однак, незважаючи на всі труднощі, спостерігається динаміка поступового зростання.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради