На засіданні міської архітектурно-містобудівної ради розглянули ескізні пропозиції щодо розробки проекту ландшафтного дизайну земельної ділянки

Чергове засідання міської архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради відбулося 26 грудня під головуванням начальника управління — головного архітектора міста Новограда-Волинського Дмитра Гудзя.
Участь у засіданні взяли перший заступник міського голови Сергій Колотов та голова постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин Олександр Остапчук.
Під час засідання члени міської архітектурно-містобудівної ради розглянули ескізні пропозиції щодо розробки проекту ландшафтного дизайну земельної ділянки на вул.Надслучанській, 1, для створення міського скверу відпочинку.
Нагадаємо, що Новоград-Волинська міська рада оголосила відповідний конкурс із вибору виконавця робіт і станом на 16 грудня 2019 року до управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради надійшло чотири ескізні пропозиції від: Анатолія Боровика, Новоград-Волинського міського архітектурно-планувального комунального підприємства, ФГ «Декор Звягельсад» та ТОВ «Дельта-інжиніринг».
Члени міської архітектурно-містобудівної ради обговорили запропоновані ескізні пропозиції та висловили низку зауважень і доповнень. За результатами засідання доручено доопрацювати вищезазначені ескізні пропозиції у відповідності до концепції створення поліського природно-ландшафтного тематичного скверу з героями творів Лесі Українки на вул.Надслучанській, 1, із подальшим розглядом на черговій міській архітектурно-містобудівній раді.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради