Відбулося друге засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора КНП «Новоград-Волинське міськрайСМО»

Відбулося друге засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора КНП «Новоград-Волинське міськрайСМО»

24 грудня під головуванням першого заступника міського голови Сергія Колотова в конференц-залі міської ради відбулося друге засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».
Оголошення про конкурс на заміщення зазначеної вакантної посади було оприлюднено на офіційних сайтах Новоград-Волинської міської ради та Новоград-Волинської районної ради 11 листопада. Термін подання документів тривав із 12 листопада по 11 грудня.
Члени комісії відкрили конверти із поданими документами, які перевірили на дотримання встановлених вимог, та одноголосно вирішили допустити до наступного етапу визначення кандидата на заміщення вакантної посади двох претендентів, а саме: Галину Красічкову та Віктора Пашкевича.
Під час засідання кожен із претендентів представив програму розвитку стоматологічної поліклініки та пройшов співбесіду.
За результатами засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання», вирішено визнати переможцем конкурсу Галину Красічкову.
Аліна ПУГАЧ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради