Визначено переможця з розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних/депозитних рахунках у банках у 2020 році

Визначено переможця з розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних/депозитних рахунках у банках у 2020 році

26 грудня під головуванням заступника міського голови — начальника фінансового управління міської ради Ірини Ящук та за участю в.о. міського голови Оксани Гвозденко, секретаря міської ради Олени Пономаренко, голови постійної комісії міської ради з питань міського бюджету та комунальної власності Ігоря Юшманова відбулося засідання конкурсної комісії з розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних/депозитних рахунках у банках у 2020 році.
Згідно з розпорядженням №292(о) від 17.12.2019 року, створено конкурсну комісію з розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних (депозитних) рахунках у банках у 2020 році. Члени конкурсної комісії розглянули три пропозиції, які надали керівники: ТВБВ №10005/057 філії Житомирського облуправління «Державний ощадний банк України», відділення №322/05 АБ «Укргазбанк» та філії ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України».
Заступник міського голови — начальник фінансового управління міської ради Ірина Ящук зазначила, що, відповідно до пункту 8 Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних/депозитних рахунках у банках, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 року №6, переможцем конкурсу визначається банк, який за інших рівних умов запропонував найвищу відсоткову ставку за вкладом (депозитом) на відповідний строк.
За результатами розгляду пропозицій, враховуючи запропоновану найвищу ставку серед претендентів, членами конкурсної комісії було визначено переможцем із розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках у 2020 році відділення №322/05 АБ «Укргазбанк».
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради