www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 2/2020

10 Січня 2020 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Якою планетою, рахуючи від Сонця, є Венера? А. Першою. Б. Другою. В. Третьою. Г. Четвертою.
  2. Яке число в системі римських чисел записується буквою L? А. 10. Б. 50. В. 100. Г. 1000.
  3. В яких одиницях вимірюється фізична величина тиск? А. Ом. Б. Вольт. В. Паскаль. Г. Гривня.
  4. Як звали DZIDZIO в дитинстві? А. Петрик. Б. Андрійко. В. Михайлик. Г. Віталька.
  5. Сучасна назва міста, яке до 1924 року звалося Єлисаветград[, у 1924-1934 роках — Зінов’євськ, у 1934–1939 роках — Кірово, у 1939–2016 роках — Кіровоград. А. Жданов. Б. Кривий Ріг. В. Кропивницький. Г. Ворошиловград.
  6. Що прибив на воротах Константинополя (Царгорода) в знак своєї перемоги князь Олег? А. Щит. Б. Меч. В. Шапку. Г. Череп.
  7. На території якої країни знаходиться місто Ізмаїл? А. Болгарії. Б. Туреччини. В. України. Г. Грузії.
  8. До якої мови належить вигук «Банзай!»? А. Китайської. Б. Корейської. В. Японської. Г. Турецької.
  9. Яка висота найвищого хмарочоса планети? А. 696 м. Б. 712 м. В. 798 м. Г. 828 м.
  10. Національним напоєм якої країни є граппа? А. Італії. Б. Іспанії. В. Португалії. Г. Мексики.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №2: 1. Б. 2. Б. 3. В. 4. В. 5. В. 6. А. 7. В. 8. В. 9. Г. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,