На Водохреща поруч із рятувальною станцією буде організовано святкування

На Водохреща поруч із рятувальною станцією буде організовано святкування

В.о. міського голови Оксана Гвозденко провела 2 січня нараду щодо святкування в Новограді-Волинському великого християнського свята — Богоявлення Господнього, яке в народі називають Водохреща. У ході робочої зустрічі йшлося про деталі організації відзначення Водохреща поруч із рятувальною станцією на річці Случ.
Посадовці та представники від духовенства, військовослужбовців та громадських активістів визначилися з розміщенням поруч із місцем великого освячення води сцени для виступу артистів, а також облаштуванням окремих наметів для перевдягання чоловіків та жінок.
Отож запрошуємо мешканців міста 19 січня, о 12:00, до рятувальної станції, де відбудеться святкування Водохреща. На річці буде заздалегідь підготовлена спеціальна купіль, де після великого освячення священнослужителем води, кожен охочий матиме можливість зануритися в річку.
Біля облаштованого місця освячення води всі присутні зможуть почастуватися в спеціальних будиночках смаколиками, гарячими напоями, щоб зігрітися в зимовий день свята Богоявлення Господнього. На учасників святкувань чекатиме польова кухня, виїзна торгівля, пункти обігріву та концертна програма.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради