До уваги споживачів послуг із централізованого опалення та теплової енергії!

Комунальне підприємство Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» повідомляє про зменшення розміру оплати за послуги з централізованого опалення та теплової енергії для всіх груп споживачів за грудень 2019 року, згідно з постановою КМУ від 24.12.2019 року №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу».
Питома вага природного газу в діючих тарифах складає 71%.
Вартість постачання природного газу, яка врахована в тарифах, — 7482,61 грн за 1000 куб. м із ПДВ, а фактична в грудні 2019 року — 5132,03 грн за 1000 куб. м із ПДВ (зменшення на 31%).
Таким чином, з урахуванням перерахунку, відповідно до зазначеної постанови, у грудні 2019 року підприємство зменшує розмір оплати за послуги з централізованого опалення та теплової енергії:

  • для потреб населення — 20%;

  • для потреб бюджетних установ — 18,2%;

  • для потреб інших споживачів — 20,3%.


При цьому звертаємо вашу увагу, що при перерахунку розміру оплати за послуги з централізованого опалення та теплової енергії не враховуються зміни інших складових собівартості тарифу на послуги з централізованого опалення та теплової енергії.
У платіжках за грудень 2019 року кожен споживач побачить розмір перерахунку за послуги з централізованого опалення та теплової енергії.
За повідомленням адміністрації КП НВМР «Новоград-Волинськтеплокомуненерго».
Олександр БОГДАНЧУК, начальник управління ЖКГЕ та КВ міської ради