Новорічна «Селфі-вечірка»

Новорічна «Селфі-вечірка»

У розпал новорічно-різдвяних свят, надвечір 4 січня, на площі Лесі Українки відбулася розважальна програма «Селфі-вечірка». Захід під такою назвою провели вперше.
На святкове дійство новоград-волинці завітали цілими родинами. Також до святкування долучилися в.о. міського голови Оксана Гвозденко, вихованці Будинку дитини, гості міста.
Біля головної новорічної красуні ялинки малечу та дорослих розважали казкові герої. Родзинкою розважальної програми стали селфі зі Сніговиком. Яскраві фото протягом заходу з’являлися на спеціально встановленому екрані.
Талановиті дітки піснями та танцями створювали атмосферу справжнього новорічно-різдвяного свята.
Учасники вечірки водили хороводи, активно брали участь у вікторинах та конкурсах-імпровізаціях, конкурсах загадок, «Знавців різдвяних традицій», «Вгадай мелодію», спільно виконували колядки.
Переможці та найактивніші учасники отримали призи від відділу культури і туризму Новоград-Волинської міської ради, магазину мобільних телефонів і аксесуарів «Флеш» (приватний підприємець Олег Малиновський), ексклюзивні солодкі вироби від місцевої майстрині Бен Марзук Яни.
Дякуємо всім, хто завітав на новорічно-різдвяне свято.
Висловлюємо подяку працівникам відділу культури і туризму міської ради, у тому числі — працівникам Палацу культури ім.Лесі Українки та працівникам міської бібліотечної системи — за організацію святкового дійства, спонсорам — за чудові подарунки й призи для дітлахів.
За матеріалами міської ради