Наказ військового комісара Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату «Про приписку громадян України 2003 року народження до призовної дільниці»

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» з 14 січня по 31 березня 2020 року оголошується приписка до призовної дільниці міста Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району Житомирської області громадян України 2003 року народження.
2. Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2003 року включно, постійно або тимчасово проживають на території міста Новограда-Волинського, Новоград-Волинського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.
3. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: місто Новоград-Волинський, вул.Соборності, 74, у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені в повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою до 15 лютого 2020 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.
4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.
С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник