На прийомі в міського голови

На прийомі в міського голови

10 січня міський голова Віктор Весельський за участі секретаря міської ради Олени Пономаренко провів особистий прийом громадян у каб. №1 міської ради.
Під час прийому мешканці міста зверталися до керівника Новограда-Волинського в пошуках допомоги та підтримки. Маючи позитивний досвід успішного вирішення питань після звернення до міського голови, громадяни йдуть на прийом до очільника міста подякувати за надану допомогу, а також просити сприяння у вирішенні нових проблем.
Порушені на прийомі питання стосувалися переважно питань житлово-комунального господарства, земельних відносин, надання матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, транспортування потерпілої внаслідок аварії з-за кордону, працевлаштування тощо.
За результатами розгляду порушених громадянами питань міський голова Віктор Весельський доручив керівникам структурних підрозділів міської ради опрацювати озвучені позиції та шляхи їх вирішення. А також наголосив на необхідності безумовного контролю за перебігом розв’язання кожного проблемного питання.
Зазначимо, що прийом громадян міський голова проводить щоп’ятниці. Відповідно до розпорядження від 13.11.2019 року №268(о), прийом громадян, згідно з графіком, здійснюють секретар міської ради, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, в.о. старости Майстрівського старостинського округу (http://novograd.osp-ua.info/?ch=1&fl=przastmiskgol), а також керівники департаменту, управлінь та відділів міської ради (http://novograd.osp-ua.info/?ch=1&fl=prkerupr).
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради