Про проведення громадських слухань щодо поділу земельної ділянки на міському стадіоні «Авангард»

Шановні новоград-волинці! Запрошуємо вас до участі в громадських слуханнях щодо поділу земельної ділянки на міському стадіоні «Авангард», які відбудуться 24 січня 2020 року, о 16:00, у великій залі Будинку рад.
28 листопада 2019 року на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин було розглянуто звернення від ТОВ «Фаворит 2010» (м.Київ) щодо оренди земельної ділянки на вул.Мамайчука (стадіон «Авангард») орієнтовною площею 1 тис. кв м терміном на 10 років для комерційного використання (кіоски) з обтяженнями (будівництво туалету, благоустрій території).
Відповідний лист із вищезазначеною пропозицією від ТОВ «Фаворит 2010» 29 листопада 2019 року надійшов на адресу міської ради.
20 грудня 2019 року, під час пленарного засідання 38-ї сесії міської ради сьомого скликання, перший заступник міського голови Сергій Колотов виступив із пропозицією надати протокольне доручення управлінню у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради щодо вивчення цього питання.
Сесією було доручено опрацювати питання щодо поділу земельної ділянки на стадіоні «Авангард» з метою реалізації проекту, провести громадські слухання за участю всіх спортивних організацій та мешканців міста, надати пропозиції на розгляд постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.
(За матеріалами управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради).
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради