Робоча зустріч із начальником Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП у Житомирській області

16 січня за участі міського голови Віктора Весельського, заступника міського голови Оксани Гвозденко та начальника Новоград-Волинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області Миколою Заровним відбулася робоча зустріч.
Микола Заровний наголосив на основних аспектах роботи за майже 4 місяці з часу призначення на посаду. Обумовлено основні напрямки і перспективи роботи в поточному році, зокрема, щодо відкриття пункту відділу поліції у с.Майстрові Майстрівського старостинського округу Новоград-Волинської міської ОТГ.
Нещодавно призначений очільник місцевого відділу поліції озвучив проблемні питання, які наразі є в організації роботи. Зокрема, це потреба в проведенні поточного ремонту адмінбудівлі (вул.І.Франка, 3 а), ремонту транспортних засобів, які знаходяться в користуванні відділу, забезпечення паливно-мастильними матеріалами автотранспорту.
Микола Заровний зупинився на основних робочих моментах, акцентуючи увагу на посиленні по всіх напрямках роботи, що стосуються Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП у Житомирській області.
Заступник міського голови Оксана Гвозденко проінформувала про взаємодію відділу поліції з органами місцевого самоврядування під час її виконання обов’язків міського голови та подякувала за плідну співпрацю.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради