Увага! Конкурс

Увага! Конкурс

Виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради оголошує конкурс на визначення перевізників для роботи на міських автобусних маршрутах загального користування.
Конкурс є відкритим для всіх претендентів.
Об’єктом конкурсу є маршрут або декілька маршрутів.
Обов’язкові умови конкурсу:
1. Забезпеченість інтенсивності та якості перевезень на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі:
\"Увага!
2. Структура парку автобусів за пасажиромісткістю, які плануються використовувати на маршрутах міста, повинна становити не менш, як 21 місце для сидіння з двома пневматичними дверима.
На автобусних маршрутах загального користування №1 «Лубчиця — Залізничний вокзал» та №4 «Вул.Дружби — Автовокзал (ринок)» планується використовувати по 2 автобуси загальною пасажиромісткістю не менше 85 місць, в тому числі — не менше 30 місць для сидіння.
Із вимогами до перевізника, обов’язковими і додатковими умовами конкурсу та повним текстом оголошення можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради: http://smart.novogradvolmr.bissoft.org/uk.
Детальну інформацію про об’єкт конкурсу та бланки документів можна отримати за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №12, із понеділка по четвер — із 8:00 до 17:15, у п’ятницю — із 8:00 до 16:00, e-mail: enovograd@ukr.net або на офіційному сайті міської ради: http://smart.novogradvolmr.bissoft.org/uk.
Документи приймаються до 16:00 10 лютого 2020 року за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №12.
Час проведення конкурсу — 26 лютого 2020 року, о 14:00, за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16.
Телефон для довідок: (04141) 2-13-70.
Відділ підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради