Міський голова Віктор Весельський провів особистий прийом громадян

Міський голова Віктор Весельський провів особистий прийом громадян

У п’ятницю, 17 січня, міський голова Віктор Весельський у громадській приймальні міської ради провів особистий прийом громадян. Серед звернень, з якими цього дня до керівника міста зверталися новоград-волинці, були питання, що стосувалися житлово-комунальної галузі (ремонт вул.Михайла Вербицького та її освітлення), розгляду можливості фінансування за кошти міського бюджету облаштування спортивного майданчика на території військової частини (30 ОМБр), ведення підприємницької діяльності в міському Парку культури та відпочинку, вирішення земельних спорів, діяльності ГО «Оберіг», оренди приміщення для проведення занять зі спортивних танців, надання соціального житла, надання матеріальної допомоги на дороговартісне лікування тощо.
Зокрема, очільник міста наголосив на виконанні доручення щодо затвердження фінансових планів комунальних підприємств галузі ЖКГ на 2020 рік.
За результатами особистого прийому громадян міський голова Віктор Весельський надав заявникам необхідні консультації та роз’яснення, згідно з вимогами чинного законодавства, а також протокольні доручення керівникам виконавчих органів міської ради.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради