Спортивний вечір-виховна година у вищому професійному училищі

Спортивний вечір-виховна година у вищому професійному училищі

У Новоград-Волинському вищому професійному училищі відбулася виховна година-вечір спорту з відомими спортсменами та тренерами міста.


Керівники навчального закладу запросили майстра спорту, заслуженого тренера України з армспорту Геннадія Данюка; тренера з карате-до, володаря чорного поясу, заслуженого працівника фізичної культури та спорту Петра Корнійчука; заслуженого тренера з вільної боротьби Сергія Мельника; призера чемпіонату світу з армреслінгу Віктора Захарчука; кандидата в майстри спорту з гирьового спорту Лілію Курту.
Імениті гості цікаво розповіли учням про види спорту, у яких вони досягли успіху, а також продемонстрували показові виступи своїх вихованців.
Під час зустрічі теплими словами згадали «Звягельського богатиря» — Олександра Дідовця. Кожен із запрошених, а також двоюрідний онук Олександра Миколайовича, який навчається в училищі, поділилися розповідями про славетного спортсмена та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.
Директор училища Микола Паламарчук подякував гостям та наголосив учням, що Новоград-Волинський — спортивне місто, у якому є де з користю для власного здоров’я проводити вільний час, адже здоровим бути модно!
С.НІКОЛАЄВ, керівник фізичного виховання НВВПУ