Увага! Вакансія

Новоград-Волинська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:
— головного спеціаліста служби містобудівного кадастру управління містобудування, архітектури та земельних відносин Новоград-Волинської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.
Основними вимогами до претендентів на посаду є: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за спеціальністю: «архітектор», «інженер-будівельник», «землеустрій та кадастр», «геоінформаційні системи і технології», стаж роботи за спеціальністю не менше одного року, знання державної мови на рівні ділового спілкування та застосування, вміння працювати на комп’ютері, інших засобах оргтехніки.
Документи на конкурс приймаються впродовж 30 днів від дня опублікування оголошення. Місце прийому документів: Будинок рад (вул.Шевченка, 16, ІІ поверх, каб. №32). Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за тел.: (04141) 2-13-13.
Відділ кадрів міської ради