www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 6/2020

07 Лютого 2020 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Результат віднімання двох величин. А. Частка. Б. Добуток. В. Сума. Г. Різниця.
  2. Назва популярних цукерок. А. «Золотий ключик». Б. «Срібний замочок». В. «Бронзовий засув». Г. «Залізний ланцюжок».
  3. Якими фруктами є цукати? А. Засоленими. Б. Зацукрованими. В. Заквашеними. Г. Замаринованими.
  4. Ця мати була нобелівською лауреаткою миру і засновницею ордена Милосердя. А. Ванесса. Б. Тереза. В. Анжела. Г. Діана.
  5. Ім’я Бісмарка — колишнього канцлера Німеччини? А. Карл. Б. Генріх. В. Ганс. Г. Отто.
  6. Скільки разів обирався президентом Франклін Рузвельт? А. 1. Б. 2. В. 3. Г. 4.
  7. Де знаходиться провінція Британська Колумбія? А. Канада. Б. США. В. Великобританія. Г. Колумбія.
  8. Староіндійська гра чатуранга є попередницею ... А. Шашок. Б. Шахів. В. Нардів. Г. Го.
  9. Парагвай — єдина країна світу, прапор якої має ... А. Різні емблеми на лицьовій і зворотній стороні. Б. Форму квадрата. В. Трикутну форму. Г. Відношення довжини до ширини 5:1.
  10. Акваріумна рибка, яку можна зустріти в притоках Амазонки і впізнати за блакитною світлою смужкою вздовж тіла. А. Аргон. Б. Неон. В. Ксенон. Г. Фреон.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №6: 1. Г. 2. А. 3. Б. 4. Б. 5. Г. 6. Г. 7. А. 8. Б. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,