Кубок Героя соцпраці Степана Сидорчука: головний трофей здобувають місцеві

Кубок Героя соцпраці Степана Сидорчука: головний трофей здобувають місцеві

2 лютого в спортивному залі Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму відбувся традиційний ювілейний відкритий турнір із волейболу серед чоловіків, присвячений Герою соціалістичної праці, кавалеру трьох орденів «За заслуги», заслуженому працівнику сільського господарства України — Степану Гавриловичу Сидорчуку, який 30 січня зустрічав 85-річчя.
Степан Гаврилович Сидорчук понад 40 років очолює токарівське сільськогосподарське підприємство «Граніт». Це — гордість нашого краю, приклад патріотизму та невичерпної любові до рідної землі.
До змагань були запрошені кращі команди Житомирської області: ВК «Біоресурс» (Житомир), ВК «Житичі» (Черняхів), ВК «Новоград-Волинський лісгосп ДЛМГ» та районна команда ПСП «Граніт» із Токарева.
На відкритті волейбольного турніру з вітальними словами звернулися голова Житомирської обласної ради, голова волейбольної федерації Житомирської області Володимир Ширма, голова Новоград-Волинської райдержадміністрації Сергій Литвинчук, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, заступник міського голови Оксана Гвозденко, начальник районного управління праці та соціального захисту населення Василь Ткачук, голова районної ради 6-го скликання Франц Весельський та донька Степана Гавриловича — Валентина Титяневич, яка передала великий привіт учасникам, побажання та чималий призовий фонд від іменинника. Офіційну частину також відвідали засновники турніру — В’ячеслав Стародуб та Володимир Корнєєв.
Після жеребкування, яке провели представники команд на чолі з головним суддею Михайлом Олендером та секретарем турніру Василем Горбовським, розпочалися змагання за коловою схемою.
У першій грі лісгосп легко переміг команду «Житичі» — 2:0. У наступних двох іграх команді «Граніт» перемоги над «Біоресурсом» та «Житичами» давалися тільки в третій, вирішальній партії. У 4-ій грі турніру лісгосп знову легко у двох партіях перемагає волейболістів «Біоресурсу». П’ята гра (за третє місце): «Біоресурс» — сильніший за волейболістів із Черняхова.
У вирішальній грі команду місцевих лісівників неможливо було зупинити. Вони в цікавій боротьбі, красиво і переконливо, у двох партіях здобули перемогу над токарівцями.
Валентина Титяневич вручила переможцям та призерам грошові винагороди, переможцю турніру — кубок. Голова райдержадміністрації Сергій Литвинчук нагородив грамотами районної державної адміністрації.
Організатори турніру висловлюють вдячність директору Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму Аллі Петрошук та керівнику фізичного виховання закладу Володимиру Савчуку за допомогу при організації змагань.
Петро ПОДКАУРА