Увага! Вакансія!

Новоград-Волинська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:
— головного спеціаліста відділу інформації та зв’язків із громадськістю Новоград-Волинської міської ради на період роботи основного працівника начальником відділу.
Основними вимогами до претендентів на посаду є: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування, зокрема «Журналістика», «Зв’язки з громадськістю», «Педагогіка», за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3-х років, знання державної мови на рівні ділового спілкування та застосування, вміння працювати на комп’ютері, з фотоапаратом, на інших засобах оргтехніки.
Документи на конкурс приймаються упродовж 30 днів від дня опублікування оголошення. Місце прийому документів: Будинок рад (вул.Шевченка, 16, другий поверх, кабінет №32). Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за тел.: (04141) 2-13-13.
Відділ кадрів міської ради