Палац дітей та молоді радує заходами й дякує за підтримку

Закінчилися традиційні зимові свята. Вони запам’яталися дітям та молоді нашого міста веселими музично-розважальними заходами, казковими акціями від Палацу дітей та молоді. Зокрема, відбулися виступи для дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, дітей, які перебувають на лікуванні в ТМО.
Традиційними заходами, які з нетерпінням чекають цілий рік, стали Андріївські вечорниці для творчої інтелігенції міста. У цілому було проведено 33 заходи. Уперше в нашому місті новорічні свята навколо міської ялинки пройшли на європейському рівні.
Колектив вихованців та педагогів Палацу дітей та молоді 20-21 грудня презентували креативну сучасну розважально-ігрову програму для дорослих і дітей Новоград-Волинської міської ОТГ.
Високий рівень організації та проведення новорічно-різдвяних заходів був би неможливим без підтримки небайдужих підприємців, які надали подарунки та втілили в життя віру громадян нашого міста в здійснення мрій.
Висловлюємо слова щирої подяки: депутату обласної ради С.А.Нусбауму, депутатам міської ради Ю.Л.Мірзабекяну, В.О.Якубову, В.С.Табалюку, директору ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» С.Ф.Портянку, директору магазину «Економікс» С.В.Дибі, ПП «Бісквіт-Мілк» С.І.Савчук, ПП Василю Лук’янцю, ФОП А.В.Милику, мережі магазинів «Формула», мережі магазинів «Цукерочка», директору ПП «Меблевої фабрики «Мірт» О.М.Ющенку.
Адміністрація, вихованці, батьківська рада ПДМ