Територія кохання від закоханих читачів «Звягеля»

Територія кохання від закоханих читачів «Звягеля»

Про це ми пишемо щороку: надзвичайно любимо читати ваші «валентинки», у яких ви максимально відверті. І справді: що може бути прекраснішим, ніж переконатися, що люди продовжують вірити в дива, у почуття та бажають ділитися душевними скарбами зі своїми коханими?
За кожним із освідчень — власна життєва історія, їх безліч. У кожній — свій градус емоцій. Приємних вражень зичимо всім, хто знайде в «Пошті Валентина» слова для себе. Можливість освідчитися на сторінках газети для одних — то початок нової історії, для інших — нагода «підігріти» почуття чи відкрити в них друге дихання, ще для когось — відвертість, або ж бажання відчути себе живим посеред зими… А для колективу редакції «Звягеля» — це спосіб освідчитися в прихильності нашим читачам, тож дуже тішимося, коли це вдається. Кохайте, будьте коханими! І не чекайте свят для приємних сюрпризів!

СВІТЛАНКО, СТАНЬ МОЄЮ ДРУЖИНОЮ!
Найрідніша моя людино, коли тебе довго немає поруч, то світ стає нецікавим. Коли ти зі мною, — щасливішого за мене немає. Ти — повітря, яким я дихаю і без якого не можу прожити. Я люблю тебе сильніше за всіх на світі! Ти вийдеш за мене?!
Артем

* * *

ДЛЯ КОХАНОГО ЧОЛОВІКА ДМИТРА КРАСІЦЬКОГО
Коли в росі — цілий світ і посмішка щира, дитинна, —
Це значить у твоїм житті є та, особлива Людина.
Коли твоє серце — храм, а там, за спиною, крила, —
Це значить з тобою життям іде особлива Людина.
Відчуваю, що з тобою я як за міцною горою,
Знаю я, що з тобою ми одне ціле,
Вдячна за терпіння, за щире кохання та рідне.
Кохала, кохаю і буду кохати завжди,
Допоки серце б’ється в душі!
Кохана дружина

P.S. Буду дуже вдячна, якщо у свіжій газетці «Звягель» побачу цю «валентинку» для мого коханого! Дякую Вам за вашу нелегку, але цікаву роботу. І за те, що даруєте чудовий настрій читачам!
* * *

ХОЧУ ПРИВІТАТИ ДОРОГУ, КОХАНУ ДРУЖИНУ ЛЮДМИЛУ
Тебе так важко розгадати, та й намагатися не слід.
Я буду так тебе кохати, щоб заздрив цілий білий світ.
Ти — загадка, моя кохана, ти — мій бальзам від самоти,
Серед ночей, серед світанків мій кожен подих — то є Ти.
Рано-вранці тихесенько встану, як щасливо Ти спиш, подивлюсь.
Мені послана Богом кохана, за здоров’я твоє помолюсь!
Нехай Господь тебе завжди благословляє, а святий небесний ангел
Завжди пильно охороняє! Міцно кохаю.
Твій чоловік Віктор

* * *

ЛЮБИМОМУ МУЖУ ВЛАДИМИРУ
Самое большое счастье на Земле — любить и быть любимой. В этот волшебный день я хочу сказать тебе спасибо за твою любовь, нежность, внимание, ласку, теплоту. Пусть наш корабль любви плывёт по плавному течению без преград. Мне так приятно видеть тебя счастливым рядом со мной!
Я люблю тебя, мой хороший, мой красивый и просто мой. Пусть всегда твои глаза сияют нежностью, сердце наполняется любовью, звучит твой красивый, жизнерадостный смех. Желаю тебе крепкого здоровья, благополучия и достатка! Удачи, радости и хорошего настроения! Пусть ангел-хранитель всегда оберегает тебя. Люблю тебя очень-очень!
Твоя К.

* * *

МОЮ ЄДИНУ І НЕПОВТОРНУ ВІТАЮ З ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!
Я вдячний долі за знайомство з ТОБОЮ, завдяки якому моє існування перетворилося на повноцінне життя...
Тарас Шевчук

* * *

ДЛЯ ЄДИНОГО І НЕПОВТОРНОГО
Хочу пригорнутися до тебе і відчути твій запах. Дотик твоїх ніжних і водночас міцних рук. Хочу відчути шепіт слів і цілунок, схожий на вітерець, що лоскоче шкіру та грає волоссям… А потім, затамувавши подих, твоє ледь чутне: «Я тебе кохаю»…
Хочу назвати тебе своїм жаданим і сказати: «Я саме та, яку ти шукав!»
Наталя

* * *

ДЛЯ НАЗАРА
Нашій сім’ї — 13 щасливих років, а познайомилися ми з чоловіком банально — на навчанні. «Ох і вчепився, як реп’ях!» — думала я про цього хлопця, але своєю наполегливістю та впертістю він заполонив моє серце. Безмежно вдячна Богу, що так сталося.
Як і в кожній сім’ї, ми маємо свої розбіжності, проте час навчив нас пробачати одне одного, підтримувати, допомагати, бути одним цілим. Безмежно дякую, що ти і наші дітки є в моєму житті! Люблю сильно!
Тетяна Лук’янчук


* * *

ДЛЯ СЕРГІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА
Шукай мене в обірваних фразах. Шукай між сльозами, зроненими в нічній тиші. Шукай у впевненості, за якою ховаюся, як за бронею.
Розбий броню, витри сльози, допиши наші тексти хепі-ендом. Нехай ніхто не завадить тобі мене знайти. І я не стану зникати.
Марія М.

* * *

ДЛЯ ДРУЖИНИ АЛЬОНИ
Хотів би скористатися можливістю зізнатися в коханні. Дякую «Звягелю» за надану можливість!
Різним буває кохання: веселим, солодким, сумним,
Хтось полюбляє зізнання, їх інший тримає в собі.
Різним буває кохання: палким чи самотнім, складним,
Хтось його називає покаранням, інший живе лише ним.
Різним буває кохання, я ж тобі вдячний за те,
Що кожного хмурого ранку ти мені світло несеш!
Різним буває кохання, Маші одинадцять вже,
Я вкотре промовлю зізнання: як добре, що ти в мене є!
Павло

* * *

ДЛЯ ЧОЛОВІКА ОЛЕКСАНДРА ТА ДІТЕЙ — РЕЗУЛЬТАТ НАШОГО КОХАННЯ
Милий мій, вірний супутнику життя, моя надіє, опоро і мріє, вітаю зі святом і дарую найніжніші слова! Нехай любов моя велика буде оберегом для тебе. Пишаюся тобою, обожнюю, ти — найкращий у мене!
Дружина Ольга


* * *

ДЛЯ ДІВЧИНИ, ЯКА НЕ ЗДОГАДАЄТЬСЯ...
Хворіти коханням і дивитися загадково? Не дочекаєшся: я давно маю щеплення від почуттів. Давай, лікарю, своє внутрішньовенне, налий цілющого з льодом.
Ми всі діагнози знаємо самі, але спасибі, лікарю, що ти мовчиш. Хворіти коханням — пусте, дитяче. Коли віршами кашляєш і чутливий сон. У нас із нею ніжність така божевільна, що години до нашої зустрічі стукають у скроні. Але, лікарю, облиш теорію і забудь свою безглузду латинь. Хворіти коханням, горіти в агонії не означає неможливість охолонути, одужати. Кохання божеволіє гарячкою, але скороминучим є її кінець.
Євген П.

* * *

ДЛЯ АНТОНА
Чому тебе немає ані online, ані in love, якщо я без тебе засинати не вмію? Подзвони, розкажи мені маячню про погоду, затори на дорогах і злих людей. Я тебе проживу, промовчу, я тебе затримаю до світанку словами в наших снах. Від них лише риска залишається під ранок на зім’ятій подушці.
Іноді нас розводять по різних кутках, як неслухняних дітей. Сьогодні я чекаю, коли ти нарешті подзвониш мені. Щоб у темряві потім згадувати, як звучать наші голоси, як від щастя і ніжності пальці терпнуть… Я би й сама подзвонила, щоб це сказати, але ж ти пам’ятаєш — ні шансів, ні прав не маю.
Олена з іншого міста на карті

* * *

НЕЗНАЙОМЦІ
Дівчинко моя, а давай загадаємо бажання зустрітися, десь зіткнутися лобами, до однієї ікони пригорнутися губами. Давай відчуємо це «разом» нутром, молекулою міокарда випадково: у прольотах сходів, на полиці старенького плацкарта, на фото літніх вулиць у галереї чийогось телефону. Давай загадаємо, щоб нас повернули до життя і нарешті почнемо збуватися?
Мрійник Колян

* * *

ДЛЯ НАТАЛІЇ ВОЛОДИМИРІВНИ І СЕРГІЯ ВАСИЛЬОВИЧА ЕЙСМОНТ
Ви — найкращі мама і тато у світі, дорожчих за вас немає нікого на планеті. Вас ми, рідненькі, любимо всім серцем! І вам даруємо в цей день наші серденька й теплі обійми!
Діти: Руслан, Вікторія, Сергій, Марина


* * *

МОЄ КОХАННЯ!
Ти — моя друга половинка,
Ти — моя опора, моя доля,
Я дарую тобі «валентинку»,
Як ніжний поцілунок від мене.
Зі святом закоханих вітаю,
Щастя, милий, від душі тобі бажаю,
Нехай моя любов буде оберегом для тебе,
Живи, як у казці, рідний, завжди.
Альона


* * *

ДЛЯ ОЛЕКСІЯ
Твоя музика така ж ніжна, як голос твоєї душі. Надихає. Звідки ти взявся такий? Таких не буває. «Мурашки» вибігають тебе послухати, щойно ти починаєш говорити. І складають свої списи додолу вперше в житті.
Лише тобі не потрібно мені щось доводити про сенс життя, теореми і дилеми. Лише твій авторитет для мене стає беззаперечним. Просто говори зі мною, і нехай у навушниках грає твоя ніжна музика. Я хочу чути твій найтихіший голос та його голосний сенс…
Твоя Влада

* * *

ДЛЯ ЧОЛОВІКА ВОЛОДИМИРА
Нашій сім’ї — 15 років. Познайомилися на роботі. Коханий, я хочу тебе привітати зі святом! Дякую тобі за наших діток і за те, що підтримуєш, коли важко. Нехай твої очі сяють щастям, я люблю тебе і живу одним тобою!
Альона Кондратюк


* * *

У наших життях були і холод стосунків, і біль образ. Настав час розпочинати новий заплив, хоч ми стали досвідченими плавцями в крижаних хвилях буденності. І життєві шторми навчилися долати, з іронією спостерігаючи, як аплодують нашому самотньому марафону. Знаєш, це ризиковано, бо тепло чиєїсь простягнутої руки можна й не відчути. Вважаєш, що досвідченим плавцям не потрібне рятівне коло?
Але я кохаю тебе, Вовчику. Зрозуміла це, відчувши твоє тепло. Без нього тепер так важко. У мене тепер є рятівне коло, і я мрію, що ми розділимо його на двох. Ти згоден?
Золота Рибка