ДНЗ №8 «Пролісок» відзначив 50-річний ювілей

ДНЗ №8 «Пролісок» відзначив 50-річний ювілей

Урочиста подія з нагоди ювілею ДНЗ №8 «Пролісок» 7 лютого зібрала у великому родинному колі малечу, батьків, працівників та ветеранів закладу.
Це — особливе свято, справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри! Саме з таким настроєм і зустрічав дитячий садок свій ювілей та приймав вітання від почесних гостей, серед яких — заступник міського голови Оксана Гвозденко, начальник управління освіти і науки міської ради Тетяна Ващук, головний спеціаліст управління освіти і науки міської ради Ірина Сиротюк, керівники навчальних закладів міста та колишні вихованці дитячого закладу.
До присутніх звернулася заступник міського голови Оксана Гвозденко: «Ваш дитячий садочок — це казка, у якій на сьогодні виховується 162 дитини, якими опікується 34 працівники. Насамперед велика подяка вам, шановні працівники, тому що вам родини довіряють найцінніше — свої малесенькі скарби. Але впевнена, що в цю казку, у цей дитячий садочок, із задоволенням відпускають дітей на виховання. Тому що ви — турботливі, ви даруєте радість, тепло, добро цим діткам. І, звичайно, їх розвиваєте».
Оксана Василівна підкреслила: «Міська влада долучається до гарних справ, до розвитку вашого садочка. Протягом 4-х останніх років найголовнішою потребою було перетворити ваші веранди в ошатні спальні, що, власне, і було зроблено. У вас за кошти міського бюджету відремонтований санвузол, закуплені ліжечка, матраци, замінені вхідні двері. І на найближчій сесії міської ради, яка відбудеться 27 лютого, я впевнена, депутати підтримають пропозицію управління освіти і науки міської ради, і буде виділено 50 тис. грн на заміну решти ліжечок у садочку».
Від імені міського голови Віктора Весельського завідувачці садочку Тетяні Саган було вручено привітальний лист, а також — Почесну грамоту міської ради з грошовою винагородою. Подяки міського голови отримали колектив та працівники дитячого навчального закладу.
Оксана ТАЛЬКО, начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради