«Грація» підкорила столичну сцену

«Грація» підкорила столичну сцену

2-3 лютого в Києві відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Підкори сцену», який зібрав найталановитіших учасників із різних куточків України та інших країн світу. Це — фестиваль зі столичними амбіціями, нові знайомства, які в майбутньому переростають у дружбу та творчу співпрацю. Це — платформа для культурного збагачення учасників із різних країн, підвищення хореографічної майстерності колективів, зміцнення міжнародних зв’язків талановитих людей.
Оцінювало технічне виконання рухів, композиційну побудову номерів, відповідність хореографічного матеріалу висококваліфіковане журі. До його складу увійшли провідні фахівці культури і мистецтва України, Польщі, Болгарії, Грузії. Очолював журі венесуельський хореограф та співак, улюбленець української публіки Амадор Лопес.
На фестивалі про свій талант мав змогу заявити зразковий ансамбль бального танцю «Грація» з Новограда-Волинського. Колектив представив свої номери в другій (10-12 років) та третій (13-17 років) вікових категоріях. Серед 177 танцювальних номерів виступи «Грації» визнали найкращими. Тож наш улюблений ансамбль укотре повернувся абсолютним переможцем зі столиці!
І середня, і старша групи вибороли перші місця у відповідних вікових категоріях. Середня група була двічі нагороджена дипломами та кубками першого ступеня за «Вальс» і «Самбу». А старша група посіла перші місця за запальний «Джайв» та елегантний «Фокстрот».
Приємно відмітити, що саме виступи «Грації» найбільше вразили глядача, тому наш колектив отримав ще одну нагороду — «Приз глядацьких симпатій».
Хореографічна конкуренція на фестивалі була дуже високою, а журі — суворе, проте справедливе. Дуже приємно, що саме зразковий ансамбль бального танцю «Грація» здобув першість.
Батьки та вихованці «Грації» висловлюють щиру вдячність керівнику Юліану Францовичу Розбицькому за наполегливу працю, високий професіоналізм, доброту, вміння знайти підхід до кожної дитини. Браво, Маестро! Браво нашим дітям!
Батьки