Волейбольна команда «Звягель» крокує далі в кубку області

Новоград-Волинська волейбольна команда «Звягель», подолавши кваліфікацію, йде далі в кубку Житомирської області серед чоловіків.
15 лютого в спортивно-ігровому залі дитячо-юнацької спортивної школи управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради відбувся перший етап кубка Житомирської області з волейболу серед чоловічих команд.
У змаганнях узяли участь команди ВК «Звягель» (Новоград-Волинський), ВК «Чуднів» та ВК «РемБудСервіс» (Ємільчине). Родзинкою цієї кваліфікації стало те, що ці команди були минулорічними півфіналістами фінального етапу кубка, тому боротьба очікувалася запеклою.
У першій грі зійшлися «Чуднів» та «РемБудСервіс». Волейболісти з Чуднова легко перемогли ємільчинців у двох партіях — 2:0.
На другу гру всі чекали з нетерпінням, адже розпочинав свій виступ ВК «Звягель».
Суперник — «РемБудСервіс». Після закінчення 1-ї партії (1:0 на користь звягельців) у команди «РемБудСервіс» не лишалося іншого вибору, як боротися за кожну подачу. Особливо напруженою видалася 3-тя (вирішальна) партія, і тут фортуна була на боці ВК «Звягель». Третя гра турнірного значення не мала.
У наступний етап крокують два кращі колективи — ВК «Звягель» та ВК «Чуднів».
Д.ПІСОЦЬКИЙ, директор ДЮСШ