Увага! Проводиться процедура громадських слухань

Із 21 лютого 2020 року по 23 березня 2020 року проводиться процедура громадських слухань із розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації: «Детальний план частини території міста Новограда-Волинського, обмеженої вулицями Шостацького, Бориса Станевича, Житомирською, Гетьмана Сагайдачного», а також розділу Охорони навколишнього природного середовища (звіт про стратегічну екологічну оцінку).
Детально ознайомитись із проектом містобудівної документації можна на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради: http://smart.novogradvolmr.bissoft.org/uk, а також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому поверсі Будинку рад та в управлінні містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради (каб. №27, 2-й поверх, вул.Шевченка, 16, м.Новоград-Волинський), тел.: (04141) 2-13-03, 2-50-38.
Пропозиції подаються на ім’я міського голови в письмовій формі до 24 березня 2020 року за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, сектор організації прийому громадян відділу загальної роботи, з питань контролю та прийому громадян міської ради (каб. №1).
Громадські слухання з обговорення проекту містобудівної документації відбудуться 25 березня 2020 року, о 14:00, у великій залі Будинку рад (вул.Шевченка, 16, м.Новоград-Волинський).
Запрошуємо всіх охочих узяти участь у громадських слуханнях та обговореннях.
Д.С.ГУДЗЬ, начальник управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради