Музей родини Косачів запрошує в березні

Музей родини Косачів запрошує в березні

11 березня о 16:00 — інтерактивна поетична програма «Прочитай вірш» до дня народження Тараса Шевченка. Якщо ви не знаєте Шевченка напам’ять, то приходьте зі збіркою його творів або скористайтеся Інтернетом і прочитайте вірш Т.Шевченка, який цікавий для вас сьогодні. У нас уже є досвід проведення подібних читань: 20 лютого ми читали поезію Лесі Українки. До читання запрошуємо і дорослих, і зовсім юних.
12 березня о 14:00 — екскурсійно-поетична програма для та за участі школярів — лауреатів міського конкурсу читців, присвяченого дню народження Т.Г.Шевченка «Шевченко в родині Косачів».
20 березня о 15:00 — інтерактивна програма «Микола Лисенко. Портрет особистості» — до 178-ї річниці від дня народження. Цікаві сторінки біографії композитора — історії трьох кохань. І, звичайно, музика — музика в нашій уяві, яку слухаємо при каганцях… Музика, яка зачаровує, — грає народний ансамбль камерної музики «Класік».
25 березня о 14:00 — екскурсійно-театральна програма «Театр у родині Косачів». До Міжнародного дня театру. Спеціально для програми народний молодіжний театр міського Палацу культури ім.Лесі Українки готує виставу за п’єсою Олени Пчілки «Сон у Зеленому Гаю», режисер — Тетяна Покраса.
Л.ГАММА, директор Музею родини Косачів