У боксерів є призери на зональному чемпіонаті України

У боксерів є призери на зональному чемпіонаті України

26-29 лютого у Вінниці відбувся зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2006-2007 р.н. Турнір мав статус відбірного в нашому регіоні до чемпіонату України. Його учасниками загалом стали 200 боксерів, троє з яких представляли Новоград-Волинську ДЮСШ.
Найкращий результат — у Данила Бекусова, котрий посів друге місце. В активі Данила — два переможні поєдинки, один із яких завершився достроковою перемогою. Проте у фіналі звягельчанин поступився боксеру з Вінниці.
Артем Романюк і Святослав Бірюк стали третіми у своїх вагових категоріях. Артем поступився одному з лідерів збірної України, киянину, котрий у підсумку здобув перемогу в цій категорії. Святослав на шляху до фіналу програв чемпіону України з Вінниці.
Як розповів «Звягелю» тренер-викладач ДЮСШ Леонід Плісак, команда Житомирської області була сформована за підсумками обласного чемпіонату. До її складу було відібрано найсильніших боксерів у 17 вагових категоріях. Високий рівень чемпіонату у Вінниці, напружені поєдинки збагатили його вихованців досвідом.
Усі охочі займатися боксом детальну інформацію щодо умов, часу й місця тренувань можуть отримати за тел.: (093) 279-15-55 (Леонід Плісак).
Олег БРЮХАНОВ