Конкурс на зайняття вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради

Конкурс на зайняття вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради

У зв’язку із закінченням 30.01.2020 року терміну дії контракту головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради Інни Вошко та згідно з розпорядженнями міського голови №18(о) «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради» і №22(о) «Про формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради», було оголошено конкурс на зайняття вакантної посади директора цієї установи.
3 березня в конференц-залі Будинку рад відбулося засідання конкурсної комісії за участю секретаря міської ради Олени Пономаренко, яка тимчасово здійснює повноваження міського голови з моменту дострокового припинення повноважень Новоград-Волинського міського голови Віктора Весельського до моменту початку повноважень міського голови, обраного на виборах, відповідно до чинного законодавства (розпорядження від 27.02.2020 №94(к)). У конкурсі взяв участь один кандидат — колишній керівник вищезазначеного медичного закладу Інна Вошко.
Спершу кандидат на посаду коротко поінформувала членів конкурсної комісії про свою професійну діяльність, зокрема, про успіхи та досягнення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради в умовах впровадження медичної реформи.
Також Інна Вошко озвучила власні напрацювання у сфері стратегічного планування та розвитку медичного закладу. Унаслідок SWOT-аналізу претендентом був розроблений та представлений операційний план розвитку установи.
Крім того, Інна Василівна відповіла на низку запитань членів конкурсної комісії, у тому числі — розповіла про своє бачення особливостей взаємодії із вторинною ланкою медицини — КНП «Новоград-Волинське міськрайонне ТМО».
За результатами засідання члени конкурсної комісії визначили, що претендент на зайняття вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради Інна Вошко відповідає конкурсним вимогам та рекомендована до укладання з нею контракту на 5 років.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради