Громадські слухання щодо проекту містобудівної документації

Громадські слухання щодо проекту містобудівної документації

У великій залі Будинку рад 26 лютого відбулися громадські слухання з обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план частини території міста Новограда-Волинського, обмеженої вулицями Чехова, Декабристів, Переяславською, під багатоповерхову житлову забудову».
Для участі в громадських слуханнях зареєструвалися 57 осіб. В обговоренні взяли участь представники ТОВ «КИЇВЗЕМСЕРВІС», архітектор «OneDesignStudio», представник обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Новий Звягель».
Начальник управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради Дмитро Гудзь повідомив, що з 24 січня по 24 лютого 2020 року проводилася процедура громадських слухань із розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту вищезазначеної містобудівної документації, а також розділу Охорони навколишнього природного середовища (звіт про стратегічну екологічну оцінку). Відповідні оголошення були розміщені в газеті «Звягель» №4 (1380) від 24 січня 2020 року та на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради (http://smart.novogradvolmr.bissoft.org/uk). Також містобудівна документація була розміщена на інформаційному стенді на першому поверсі Будинку рад та в управлінні містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради. Пропозиції до проекту містобудівної документації в письмовій формі, які приймалися до 25 лютого 2020 року, до органу місцевого самоврядування не надходили.
Під час громадських слухань архітектор «OneDesignStudio» Ілля Блаженко виступив із презентацією проекту містобудівної документації, а саме: параметрів забудови земельної ділянки, обмеженої вулицями Чехова, Декабристів, Переяславською, з метою розміщення об’єкту будівництва — багатоповерхового житлового будинку. Після чого відбулось обговорення проекту містобудівної документації, зокрема, були надані відповідні роз’яснення власникам домоволодінь на суміжних земельних ділянках на вулицях Чехова та Переяславській.
По завершенню обговорень серед учасників громадських слухань відбулося голосування. За результатами голосування 50 учасників громадських слухань підтримали запропонований проект містобудівної документації, проти — 5 учасників. За результатами громадських слухань проект містобудівної документації «Детальний план частини території міста Новограда-Волинського, обмеженої вулицями Чехова, Декабристів, Переяславською, під багатоповерхову житлову забудову» був підтриманий.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ДО УВАГИ!
26 лютого 2020 року, о 14:00, у великій залі Будинку рад (вул.Шевченка, 16, м.Новоград-Волинський) відбулися громадські слухання з обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план частини території міста Новограда-Волинського, обмеженої вулицями Чехова, Декабристів, Переяславською, під багатоповерхову житлову забудову», а також розділу Охорони навколишнього природного середовища (звіт про стратегічну екологічну оцінку).
Ознайомитись із протоколом громадського обговорення (слухання) можна на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради (http://smart.novogradvolmr.bissoft.org/uk) у рубриці «Громадянам — консультації з громадськістю».
Д.ГУДЗЬ, начальник управління містобудування, архітектури та земельних відносин