Представники міської влади взяли участь у засіданні бюджетної комісії Житомирської обласної ради

Представники міської влади взяли участь у засіданні бюджетної комісії Житомирської обласної ради

Заступник міського голови Оксана Гвозденко та заступник міського голови — начальник фінансового управління міської ради Ірина Ящук 2 березня взяли участь у засіданні бюджетної комісії Житомирської обласної ради.
Під час засідання депутати розглянули питання про внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік. Перерозподілені кошти буде спрямовано на різні потреби та установи області.
Нагадаємо, що 28 лютого на базі Новоград-Волинського літературно-меморіального музею Лесі Українки відбулося виїзне засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів із відзначення в області 150-річчя від дня народження Лесі Українки, під час якого були напрацьовані пропозиції.
Зокрема, завдячуючи систематичним клопотанням керівництва Новограда-Волинського, до переліку об’єктів, що потрапили під фінансування, включено ремонт Літературно-меморіального музею Лесі Українки та оновлення його експозиції. Під час пленарного засідання 30-ї сесії обласної ради сьомого скликання, 5 березня, на зазначені цілі з обласного бюджету виділено 3 млн грн.
Варто зазначити, що Новоград-Волинський літературно-меморіальний музей Лесі Українки підпорядкований Житомирському обласному краєзнавчому музею та фінансується Житомирською обласною радою.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради