Вітання 11/2020

Вітання 11/2020







































13 березня святкуватиме свій 70-річний ювілей наша дорога і любляча матуся, бабуся — Галина Денисівна АЛЕКСЕЄНКО


За вікном стрункі смереки з вітром гомонять, наклекотали вже лелеки мамі сімдесят. Свято принесли і бажають, щоб ще довго з нами Ви жили. Гартувалась Ваша доля в чесному труді, Ваші руки пахнуть хлібом, свіжим молоком і трояндами, що квітнуть пишно під вікном. Дорога матусю наша, добре серце в Вас, Вам тяжка дісталась ноша — виховати нас. І тепер турбот чимало внуки завдають, бо в онуках — Ваша радість і життєва путь. Хай подальша Ваша доля щастям пророста, хай веселкою в майбутнє стеляться літа. Благодаті і здоров’я в Бога просим Вам, щоб нам радість приносили Ви своїм життям.


З любов’ю та повагою син Сергій з дружиною Наталією та онуками Іваном та Владиславою, син Олександр з дружиною Галиною та онуками Артемом, Костянтином і Ростиславом



10 березня відсвяткувала свій ювілей найдорожча людина у світі — Лідія Кузьмівна ОПАНАСЮК


Дозволь тебе сьогодні привітати,

Бо день такий буває раз на рік.

Здоров’я й щастя щиро побажати,

На все життя, на довгий-довгий вік!

До сотні літ дожить без горя і журби,

Від гір, від сонця, від калини

Всіх благ земних з роси й води

Бажаємо тобі всі нині!


З любов’ю та повагою діти та онуки



13 березня вітаю з Днем народження — 70 років — найкращу подружку — ГАЛИНКУ


Береже хай ангел Божий

Твоє серце від біди,

І здорова будь, Ганнусю!

Будь щаслива завжди ти!


Таня



14 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА


Шановні працівники землевпорядної служби! У день вашого професійного свята щиро вітаю всіх, хто турбується про те, щоб ефективно використовувалися земельні ресурси, дбаючи про сьогодення та майбутнє Новоград-Волинщини.

Ваша профeсiя зaвжди користувaлaся повaгою, тому що вонa присвячeнa бeзцiнному скaрбовi крaїни — її зeмлi. Від вашої наполегливості, сумлінного виконання службових обов’язків та неухильного дотримання земельного законодавства великою мірою залежить захист й ефективність використання земельних ресурсів.

Тож бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди та нових звершень у справі збереження нашого безцінного багатства. Добра і щастя вам та вашим родинам!


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови (розпорядження від 27.02.2020 №94(к)), секретар міської ради


 

14 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ


Це — свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист Батьківщини, боронять незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Героїзм і мужність воїнів-добровольців є могутнім стимулом утвердження військово-патріотичного духу суспільства та зміцнення українського війська.

Саме завдяки відданості й любові добровольців до рідної країни, наше військо набуває високої бойової спроможності та демонструє взірець національної гідності, мужності та відваги.

Щиро дякую кожному із вас за незламність бойового духу, приклад високої громадянської самосвідомості і відповідальності за долю нації й держави.


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови (розпорядження від 27.02.2020 №94(к)), секретар міської ради


 

15 БЕРЕЗНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ


Шановні новоград-волинці! Щиро вітаю вас із нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів, який світова спільнота традиційно відзначає 15 березня.

Саме в цей день у 1962 році було проголошено основні права споживачів товарів та послуг: на безпеку, на інформацію, на вибір та на захист своєї думки. Вони залишаються актуальними й у наш час.

Бажаю всім, хто бере безпосередню участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері захисту прав споживачів, усім, хто захищає права людини, особистості й споживача, міцного здоров’я, добробуту та злагоди в родині, наснаги й сил у відстоюванні законних прав! А всім споживачам — якісних товарів і послуг, вдалих та якісних придбань!


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови (розпорядження від 27.02.2020 №94(к)), секретар міської ради


 

15 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ


Сьогодні важко уявити наше життя без цілодобової роботи комунального господарства та сфери побутового обслуговування. Адже саме ви забезпечуєте населення й суб’єкти господарювання послугами, які є основою життєзабезпечення суспільства.

Ваша сфера діяльності — надзвичайно важлива для розбудови та розвитку краю, а також життя громади. Від надійності та якості надання комунальних послуг, від професіоналізму та відповідальності працівників житлово-комунального господарства багато в чому залежить благополуччя й добробут кожного будинку та родини.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, родинного добробуту та професійних успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі!


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови (розпорядження від 27.02.2020 №94(к)), секретар міської ради


 

18 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ПОДАТКОВОЇ ТА МИТНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ


Шановні працівники податкової та митної служби! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Фаховим виконанням службових обов’язків ви формуєте міжнародний імідж України, стоїте на захисті фінансових та економічних інтересів держави. Від вашого вміння та професійності значною мірою залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань не тільки нашого міста, а й країни в цілому.

Нехай же надійними супутниками у вашій праці й надалі залишаються принциповість та відданість почесній справі. Бажаю вам невичерпного оптимізму, сил та натхнення, а також здоров’я, злагоди й добробуту в родинах.


Олена ПОНОМАРЕНКО, т.в.о. міського голови (розпорядження від 27.02.2020 №94(к)), секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Ніну Іванівну АНДРОЩУК — 13.03.1945 р.н.

Олексія Петровича ДАНИЛЮКА — 14.03.1946 р.н.

Ганну Михайлівну ПЕТРОВУ — 15.03.1929 р.н.

Христину Арсентіївну МАРТИНЮК — 15.03.1929 р.н.

Ольгу Василівну ПАНТЕЛЕЄВУ — 15.03.1931 р.н.

Галину Наумівну ОФІЦЕРОВУ— 15.03.1932 р.н.

Степана Артемовича ПРОКОПЧУКА — 15.03.1932 р.н.

Костянтина Федоровича ЯНЧУКА — 16.03.1931 р.н.

Антоніну Томашівну ГОНГАЛО — 16.03.1932 р.н.

Івана Івановича БАРАНСЬКОГО — 17.03.1944 р.н.

Ядвігу Володимирівну СЕРБІН — 19.03.1927 р.н.

Клавдію Михайлівну КИСТРИНОВУ — 19.03.1932 р.н.

Леоніда Олександровича КОЛЯДЮКА — 19.03.1947 р.н.

Анатолія Адамовича ВАСИЛЬЧУКА — 16.03.1960 р.н.

Дмитра Васильовича БОЄЧКА — 19.03.1940 р. н


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»