Випускник ДЮСШ став володарем кубка України з волейболу сезону 2019-2020 років!

Випускник ДЮСШ став володарем кубка України з волейболу сезону 2019-2020 років!

6 березня місцеві любителі волейболу зустрілись із Романом Калатинцем — чемпіоном Житомирської області, багаторазовим призером чемпіонатів України з волейболу, гравцем волейбольного клубу «Житичі-ЖНАЕУ», який 2 березня 2020 року став володарем Кубка України серед чоловічих команд сезону 2019-2020 років та виконав норматив майстра спорту України.
Роман Калатинець у 2011 році був зарахований до Новоград-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи, у 2015 році — до Харківського вищого республіканського училища фізичної культури та спорту №1, де почав професійно виступати в чемпіонатах України з волейболу серед дорослих за ВК «Локомотив».
Із нагоди здобуття титулу володаря Кубка України з волейболу серед чоловічих команд сезону 2019-2020 років та виконання нормативу майстра спорту України привітала чемпіона заступник міського голови Оксана Гвозденко, яка наголосила, що новоград-волинська громада пишається вихованцями Новоград-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи. «Проявивши притаманний вам талант, силу характеру та дух перемоги, ви з честю допомогли вибороти клубу «Житичі-ЖНАЕУ» першість у фінальному матчі Кубка України з волейболу. Уперше в історії українського волейболу житомирський волейбольний клуб став володарем національного трофея. Честь вам і хвала! Зичу вам подальших успіхів на волейбольному майданчику, високих досягнень та нових перемог!» — підкреслила Оксана Василівна та вручила талановитому волейболісту привітальний лист і пам’ятний подарунок.
Під час виступу та привітань, адресованих юній «зірці» волейболу, директор КЗ «Волейбольний клуб» Житомирської обласної ради Олександр Гибало вручив першому тренеру Романа Калатинця, тренеру-викладачу з волейболу Новоград-Волинської ДЮСШ Михайлу Олендеру грамоту департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації за значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на Житомирщині.
А також відзначив Подяками Житомирської обласної федерації волейболу та КЗ «Волейбольний клуб» Житомирської обласної ради голову Новоград-Волинської федерації волейболу Володимира Музичука та начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Ярослава Цибу за вагомий особистий внесок у розвиток волейболу на Житомирщині, зміцнення дружніх партнерських стосунків, відданість справі та пропаганду здорового способу життя.
У залі була присутня мама Романа Калатинця, якій щиро дякували за виховання сина та напередодні Міжнародного жіночого дня вручили квіти.
За матеріалами міської ради