Шановні працівники галузі житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Щиро й сердечно вітаю вас із професійним святом!

Шановні працівники галузі житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Щиро й сердечно вітаю вас із професійним святом!

Жодна з наявних сфер не перебуває так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна. Адже в кожній оселі нам потрібні вода, газ, тепло. А як обійтися без водовідведення, без прибирання дворів і вулиць, послуг із озеленення, утримання електричних мереж зовнішнього освітлення міста та світлофорних об’єктів?
Саме працівники галузі ЖКГ покращують добробут і побут людей, і в цьому їм допомагають професійне ставлення до справи, ініціативність, відповідальність.
Стан житлово-комунальної галузі значною мірою є відображенням стану економіки країни в цілому, рівня життєзабезпечення й комфорту. На плечах працівників галузі лежить серйозна відповідальність, і, на жаль, у держави зараз немає можливості належно оцінити працю та внесок працівників галузі в розвиток ЖКГ.
У цій галузі працюють воістину самовіддані люди, справжні патріоти, яким у досить складних умовах щодня доводиться підтримувати ЖКГ на високому рівні.
На жаль, ситуація з короновірусом внесла корективи в святкування нашого професійного свята — Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. У зв’язку із обмеженням проведення масових заходів не відбудеться урочиста частина свята.
Але ми — господарі нашого міста! Цінуймо це!
Я хочу побажати всім працівникам галузі, щоб їхня праця в нашій країні отримала вищий статус, а умови для роботи дозволяли виконувати її високоякісно, щоб вони пишалися тим, що працюють саме в цій галузі.
Бажаю, щоб робота працівників комунальних служб приносила їм задоволення, а заробітна плата — задоволення їхнім сім'ям.
Зичу всім наполегливості та успіхів у добрих починаннях і втішних результатів від них, а ще — добробуту в родинах та щасливої особистої долі.
Дякую всім за працю!
Олександр БОГДАНЧУК, начальник управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради