З СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА ТА ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ, ШКОЛЯРІ! ВЕЛЬМИШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ!
Щиро вітаю із Святом останнього дзвоника, яке увінчує пору дитинства випускників і виводить їх на дорогу дорослого життя.
Відтепер ви, юні друзі, самостійно прийматимете свідомі, виважені рішення, власними силами і здібностями будуватимете своє життя, життя рідного міста, життя всієї країни, визначатимете її долю і майбуття.
Низько вклоняємось батькам, які дбали про виховання своїх дітей, учителям — за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдарування. Бажаю, щоб ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.
Добра вам і здоров’я, щастя, невичерпної снаги, творчого піднесення в роботі та навчанні. Хай кожен прожитий день дає вам радість пізнання нового, задоволення від творчого пошуку, а енергія та оптимізм будуть вашими постійними супутниками.
Міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ

ДОРОГІ НАШІ ДІТИ!
У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято — День захисту дітей. Ви — наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей новоград-волинської дітвори, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.
Бажаю, щоб сьогодні й кожного наступного дня ваші дитячі серця відчували тепло та любов, а всі зусилля дорослих єднались заради щасливого майбутнього. Сподіваюсь, що маленькі новоград-волинці виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю свого рідного міста! Зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!
З повагою міський голова, Микола БОРОВЕЦЬ