Містяни… самовільно вимикають вуличне освітлення, а тоді скаржаться?!

У таке важко повірити, якби інформація не прозвучала з вуст директора КП «Шляхрембуд».
Газета «Звягель» звернулася до керівника комунального підприємства Миколи Борісова, аби передати йому побажання від наших читачів — відрегулювати час вмикання й вимикання вуличного освітлення в районі вулиці Коростенської, оскільки, за словами тамтешніх мешканців, вмикається освітлення надто рано (ще надворі видно), а зранку навпаки — темно, а ліхтарі вимкнені.
Микола Борісов пояснив, що з понеділка, 16 березня, КП «Шляхрембуд», яке серед іншого відповідає і за роботу вуличного освітлення, розпочне переналаштовувати час увімкнення й вимкнення вуличних ліхтарів. Роботи проводитимуться відповідно до графіка. Час увімкнення «посунуть» до 18:25-18:45, оскільки збільшився світловий день. Уранці взагалі не вмикатимуть, — роз’яснив керівник. «У період 5:30-6:00 уже й так світло», — додав Микола Борісов.
А тоді розповів про випадки, що мали місце в місті нещодавно. Мікрорайону, щоправда, не назвав. Але, виглядає все якось дивно… За словами Миколи Борісова, до «Шляхрембуду» почали надходити скарги про непрацююче зовнішнє освітлення, а коли працівники виїжджають на місце, то виявляється, що хтось самовільно вимкнув рубильник в електрощитовій ще й підійшов до цього професійно — повісив табличку «не вмикати». Якби це сталося один раз, ще б можна було повірити, що хтось справді проводить роботи, але ж ситуація почала повторюватися.
Кому і з якою метою спало на думку так кепкувати із комунальників, — Микола Борісов не знає. Або ж не зізнається.
Дивні події кояться в Новограді…
Олег БРЮХАНОВ