www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 12/2020

20 Березня 2020 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Назва тренажера для боксерів? А. Слива. Б. Яблуко. В. Груша. Г. Персик.
  2. Тварина, на якій Ісус Христос урочисто в’їхав у Єрусалим. А. Віслюк. Б. Кінь. В. Верблюд. Г. Віл.
  3. Герой пісні «Любо, братці, любо...» А. Чапаєв. Б. Котовський. В. Петлюра. Г. Махно.
  4. Яким ще ведмедем називають панду? А. Баобабовим. Б. Бамбуковим. В. Евкаліптовим. Г. Банановим.
  5. На території якої союзної республіки знаходилась найпівденніша точка СРСР? А. Туркменістану. Б. Узбекистану. В. Казахстану. Г. Киргизії.
  6. Країна, у якій знаходиться знаменита Мекка. А. Саудівська Аравія. Б. Ізраїль. В. Єгипет. Г. Йорданія.
  7. Чий син продовжив традицію, ставши, як батько, лауреатом Нобелівської премії? А. М.Павлова. Б. Е.Хемінгуея. В. Ф.Нансена. Г. Н.Бора.
  8. Прем’єр-міністр Великобританії М.Тетчер (1979-90 р.р.) працювала на посаді міністра в 1970-74 р.р. Яке міністерство вона очолювала? А. Економіки. Б. Фінансів. В. Закордонних справ. Г. Освіти і науки.
  9. У 1905 році А.Ейнштейн оприлюднив три з чотирьох головних наукових робіт фізики, які змінили наші уявлення про Всесвіт. Скільки років було тоді Ейнштейну? А. 26. Б. 30. В. 34. Г. 42.
  10. Що назвав адвокат Анатолій Коні нормальною реакцією нормальних людей на ненормальні умови життя? А. Еміграцію. Б. Злочин. В. Бажання розбагатіти. Г. Самогубство.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №12: 1. В. 2. А. 3. Г. 4. Б. 5. А. 6. А. 7. Г. 8. Г. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,