Чемпіон Новограда з футзалу — команда «EuroShoes» — увійшла до ТОП-5 кращих команд області!

Чемпіон Новограда з футзалу — команда «EuroShoes» — увійшла до ТОП-5 кращих команд області!

13-14 березня в Житомирі проходили ігри фінальної «пульки» чемпіонату області з футзалу. Для новоградських міні-футбольних колективів це стало дебютом на обласній арені.
Учасниками фінального розіграшу стали три кращі команди за підсумками першого міського чемпіонату з футзалу, що проводився під егідою Новоград-Волинської міської асоціації футболу.
Найкраще на обласному рівні зіграв новоградський чемпіон. 13 березня команда «EuroShoes» на першому груповому етапі перемогла бердичівський «AYAS» із рахунком 8:4, а також зіграла внічию із віце-чемпіоном Житомира та майбутнім півфіналістом — командою «Атлет» (Житомир) — 1:1.
«EuroShoes» лише за додатковими показниками поступився «Атлету» першим місцем у групі. Як наслідок, на другому груповому етапі отримав сильніших суперників — переможців інших двох груп.
Наступного дня «EuroShoes» у напруженій боротьбі поступився майбутньому чемпіону області, житомирському «Грантеху», з рахунком 2:4.
Одразу через годину після матчу з «Грантехом» новоград-волинська команда розпочала свій другий матч у групі з трьох команд. Суперником «EuroShoes» був ФК «Бердичів».
Долаючи втому від попереднього матчу, гравці «EuroShoes» на рівних протистояли бердичівській команді, але в окремих моментах фортуна була на боці суперника, що й вилилося в рахунок 2:3. Наступного дня ФК «Бердичів» завоює бронзові медалі чемпіонату.
Як наголошують у Новоград-Волинській міській асоціації футболу, команда «EuroShoes» — це наймолодша команда за історією створення (три місяці), а також наймолодша за віком гравців (85% складу — 1999-2002 р.н.).
«В обох матчах нашим футзалістам не вистачило досвіду і холоднокровності у відповідальних моментах, але, як для дебюту на такому рівні, вважаємо результат успішним — команда гідно представила Новоград на обласній арені з футзалу!
Тож вітаємо чемпіона міста Новограда-Волинського, команду «EuroShoes», яка за результатами фінальної частини чемпіонату Житомирської області з футзалу увійшла до ТОП-5 кращих команд області! Дякуємо гравцям і спонсорам команди, магазину взуття «EuroShoes» (вул.Соборності, 7) за спільну роботу і результат, бажаємо його покращити вже наступного сезону!» — йдеться на офіційній сторінці Асоціації.
Додамо, що команди «Смолка» і «Рись» не пройшли перший груповий етап обласного чемпіонату, поступившись в обох матчах. «Рись», хоча й посіла в міському чемпіонаті четверте місце, отримала можливість зіграти в області замість бронзового призера — команди ДЮКФП, яка мала інші плани підготовки до сезону.
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні, усі матчі відбувалися без глядачів. Проте звягельські уболівальники мали можливість побачити поєдинки за участі наших команд у прямому ефірі на YouTube каналі.
За матеріалами міської асоціації футболу підготував Олег БРЮХАНОВ