Через порушення правил карантину поліцейські Житомирщини оформили 20 адмінматеріалів

Через порушення правил карантину поліцейські Житомирщини оформили 20 адмінматеріалів

Станом на 9:00 23 березня поліцейські області документально зафіксували 20 порушень правил щодо карантину, пов’язаного з короновірусом. Також у рамках розслідування кримінального провадження тривають заходи щодо встановлення обставин поїздки за кордон житомирянина, у якого підтверджено захворювання на COVID-19.
Після введення низки обмежень і заборон, пов’язаних із карантином на території держави, поліцейські Житомирщини оформили 20 протоколів за ознаками правопорушення, передбаченого ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП, з них 14 — відносно працівників установ, підприємств, організацій та інших осіб, 6 — на водіїв транспортних засобів. Найбільше порушень зафіксовано в Житомирі (9), Житомирському та Новоград-Волинському районах — по 4.
Слідчим управлінням ГУНП розслідується кримінальне провадження, відкрите за ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, що з 18 березня на в’їздах і виїздах із м.Радомишля, де було зафіксовано летальний випадок від COVID-19, організовано роботу спільних постів поліцейських і медпрацівників.
Відділ комунікації поліції Житомирської області