Відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора КНП «Новоград-Волинське міськрайСМО»

Відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора КНП «Новоград-Волинське міськрайСМО»

В умовах карантину медичні заклади Новоград-Волинської міської ОТГ потребують ефективного та фахового керівництва. Тому, 24 березня під головуванням першого заступника міського голови Сергія Колотова в конференц-залі міської ради відбулося друге засідання конкурсної комісії на заняття вакантної посади директора КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».
Оголошення про конкурс на заняття зазначеної вакантної посади було оприлюднено на офіційних сайтах Новоград-Волинської міської ради та Новоград-Волинської районної ради 5 березня. Термін подання документів тривав з 06 березня 2020 року по 19 березня 2020 року включно. Участь у конкурсі зголосилися взяти два претенденти.
Під час першого засідання, що відбулось 20 березня, було відкрито конверти із поданими претендентами документами. Однак, після перевірки членами комісії пакетів документів було виявлено, що одним із претендентів на посаду був поданий неповний пакет документів.
Враховуючи вищезазначене, до участі в конкурсі було допущено Кардаш Тетяну Миколаївну, яка надала повний пакет документів.
Під час другого засідання Тетяна Кардаш представила стратегічну програму розвитку стоматологічної поліклініки та відповідала на запитання членів конкурсної комісії.
За результатами конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» Кардаш Тетяну Миколаївну визнано переможцем та рекомендовано до укладання з нею контракту на 5 років.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради