У ДТП в Новоград-Волинському районі загинув засновник банку «Аваль»

У ДТП в Новоград-Волинському районі загинув засновник банку «Аваль»

Поблизу с.Романівки Новоград-Волинського району 31 березня, близько 14:00, сталася ДТП, у якій загинули водій та пасажирка іномарки, ще одна пасажирка була доставлена в реанімаційне відділення місцевої лікарні, жінці — 83 роки.
Про це 1 квітня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.
«Попередньо, водій автомобіля «Mersedes-Benz», 64-річний житель Київської області, рухаючись у напрямку Житомира, не впорався з керуванням, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини у кювет, де автомобіль перекинувся та загорівся. У результаті ДТП водій та пасажирка автомобіля, 67-річна жителька Київщини, загинули на місці події. Ще одну пасажирку, 83-річну жительку Київської області, з травмами доставили до реанімаційного відділення новоград-волинської лікарні», — йдеться в повідомленні.
У поліції зазначають, що триває встановлення всіх причин та обставин події в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Пізніше з’явилась інформація, що в ДТП загинув засновник банку «Аваль» та бізнесмен Федір Шпиг. Як повідомляють вітчизняні інформагентства, Федір Шпиг — український бізнесмен. На початку 90-х років разом із партнерами заснував банк «Аваль», який 2005 року був проданий австрійській групі Raiffeisen International. Гроші бізнесмен вклав у власний бізнес, заснувавши групу «Молочний альянс» (торгові марки «Славія», «Молочний шлях», «Здорово», «Яготинське». Був депутатом Верховної Ради 3, 4 та 5 скликань.
За матеріалами ГУНП у Житомирській області та інформагентств