ПОЗДРАВЛЕНИЯ 23/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 23/2009











































7 червня – 25 років Наталії Ростиславівні МОЦАР


Ми любимо тебе і щиро вітаємо! Найкращі бажання в цей день посилаємо. Гордість ти наша і сім’ї надія, хай збудуться всі твої найзаповітніші мрії.


Бабуся, мама, син Русланчик, чоловік та вітчим



6 июня встречает юбилей — 85 лет — Наталия Андреевна ЧАПЛЫГИНА


Спасибо, родная, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила. Что горе и радость, деля пополам, во всём лучшей доли желала ты нам. Красива, заботлива, сердцем нежна, ты нам ежедневно и вечно нужна!!!


Дети, внуки, правнуки



10 червня виповнюється 18 років дорогій донечці Аллі ЮХИМОВИЧ, а 12 червня – 9 років любій донечці Маринці


Коли вже літо в дім приходить, — в родині свято настає! Вітаєм донечок ми любих і щиро хочем побажать: здоров’я міцного, світлого життя, поваги, радості і щастя, хай буде яскравим майбуття.


Люблячі тато і мама



3 червня святкував свій 50-річний ювілей хороший чоловік, дорогий батько, дідусь Борис Леонідович ЛУКАЩУК


Нехай життя квітує буйним цвітом, і День народження приходить знов і знов, а доля хай дарує з кожним роком благополуччя, щастя і любов. Хай збудеться все, що ти хочеш, хай збудеться все, що ти ждеш. Хай стежка проляже в трояндах, по котрій в житті ти ідеш.


З любов’ю дружина, син, дочка, невістка, зять та онуки



6 червня — прекрасний ювілей у Валентини Федорівни ТЕРЕЩЕНКО


Хай світлою буде життєва дорога, любов від родини, а ласка – від Бога, від милих онуків, від рідних дітей, від близьких до серця хороших людей. А скільки цвіту в ніжнім гаї, то стільки щастя ми бажаєм. Якщо ще більше буде треба, — нехай Господь дарує з неба.


Сестра Іра і брат Віктор з сім’ями і онуки



5 июня отмечает свой юбилей — 55-летие — Ольга Васильевна ПОГОРЕЛОВА


Мама милая, родная и бабушка дорогая, поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас – не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть.


С уважением муж, дочь, зять, сын, невестка и внуки



6 червня – 50 років, як пліч-о-пліч ідуть спільною дорогою по життю наші рідненькі Марія Миколаївна та Анатолій Ісакович БОРИСЮКИ з с.Ужачин


Золоте весілля у Вас, Ви щасливі разом. Виростили діточок, доленьки їм дали. Як ласкаві голуби, Ви живете двоє. Щоб не знали Ви біди і були здорові. Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани. Всякий день й усякий час гордимось ми Вами.


Діти, онуки



7 червня святкують чудовий ювілей Світлана Петрівна НОФІКОВА та Лідія Федотівна ДАНИЛЮК,


котрі працювали на станції швидкої медичної допомоги. Ветерани праці, котрі заслуговують низький уклін за добрі справи, за те, що змогли і зуміли передати професійні знання своїм колегам. У ювілей бажаємо Вам здоров’я, щастя і натхнення, щоб не корились Ви рокам у дні святкові і буденні. Хай радість Вашу долю не минає, ми Вам даруєм без вагань букет найкращих квітів і море побажань, щоб настрій був співать пісень, щоб світлим був Ваш кожен день.


Колектив СШМД


 

Василий Яковлевич ЧЕРНЯВСКИЙ празднует 7 июня юбилей, а доченька ЛЕНОЧКА и зять СВЯТОСЛАВ годовщину свадьбы


Пусть будут лучшими друзьями здоровье, счастье, радость, смех, в семье — спокойствие и нежность, в работе — всяческий успех!


Друзья


 

Безмежно вдячний Володимиру ПОРТЯНКУ


за благодійний внесок, що допоміг відновити роботу бювету, чим приніс радість людям.


А.П.Конончук, оператор бювету