Участь у телешоу: «Над кожною блондою працює ціла команда»

Участь у телешоу: «Над кожною блондою працює ціла команда»

Вокалістка Діана Георгієва з Новограда-Волинського нещодавно стала учасницею популярного розважального телепроекту «Хто проти блондинок?» із ведучею Лесею Нікітюк. Дівчина знялася в чотирьох випусках 3-го сезону шоу, що виходить в ефір на Новому каналі. Участь у проекті традиційно беруть не лише «блонди-бомби», а й відомі в Україні чоловіки: музиканти, актори, телеведучі, шоумени. Такий собі «бій» проти блондинок, що перетворюється на жартівливі загравання... Отже, про телевізійну залаштункову «кухню» ми поговорили з учасницею проекту Діаною.
— Діано, яким чином стала можливою твоя участь у зйомках програми? Це була випадковість, піар, експеримент чи щось інше?
— Мене, як артиста, цікавить і захоплює абсолютно все, що стосується сцени, публіки, зйомок і піару. Я закінчила Київський національний університет культури і мистецтв, інститут музичного мистецтва, тож для мене такий досвід є цікавий. Хоча «блонди» — це дійсно випадковість, ну, і експеримент для мене, як для вокалістки.
Восени зі мною через Інстаграм зв’язалися кастингменеджери Нового каналу. Написали, що їм до вподоби моя зовнішність, і запросили на тестування. Потрібно було дати відповіді на питання, які потім використовуються на зйомках. Звісно, я погодилася! Приїхала, відповіла на 138 питань, згодом отримала запрошення на шоу.
— Які враження в тебе від знімального процесу? Що сподобалося, а що — ні?
— Це був крутий для мене досвід, і я дуже щаслива, що мені випала така можливість. Зйомки — дуже тривалий процес, у ньому задіяна велика кількість людей. Над кожною білявкою працює ціла команда: стилісти, візажисти, перукарі, організатори, технічна сторона. Я кайфувала від процесу зйомок, враження в мене лише позитивні, якщо не згадувати про неймовірно незручне взуття на підборах, у якому доводилося стояти по шість годин (сміється — авт.)!
— Про білявок у нашому суспільстві існує багато різних жартів. Тебе це не ображає?
— Блондинка — це, як на мене, швидше стан душі. І хоча це не мій природний колір волосся, проте саме в ньому мені максимально комфортно. Жарти про білявок мене навіть тішать, адже ми ніколи не залишаємося без уваги. Насправді мати білий колір волосся — класне «алібі», виправдання будь-яким вчинкам (сміється — авт.). Але я вам скажу, що потрібно бути достатньо розумною дівчинкою, аби в потрібний момент увійти в образ «дурненької».

— На цих жартах, до речі, і побудований сценарій програми «Хто проти блондинок?», де учасниць телевізійники прагнуть показати швидше красивими і сексуальними, аніж розумними.
— Так, насамперед дівчат хочуть показати красивими, адже для телевізійного проекту це має неабияке значення, і візуальне сприйняття тут найважливіше. Особисто я спокійно до цього ставлюся, адже більшість учасниць у цьому проекті беруть участь не для того, аби довести свої інтелектуальні здібності. Це розважальне шоу, де ми, як справжні білявки, не знаючи правильної відповіді, переводимо все на жарти.
— На зйомках ти мала змогу познайомитися із зірками. Які враження вони залишили?
— Так, дійсно, проект дає змогу познайомитися та поспілкуватися із відомими людьми. Насамперед скажу, що дуже крута і драйвова ведуча — Леся Нікітюк. За кадром, перед початком і під час зйомки вона вміє налаштувати, зарядити гарним настроєм знімальну групу й усіх нас, а це — 50 блондинок на секундочку! Щодо зіркових чоловіків, які брали участь у зйомках, то всі — круті, класні та веселі.
— Білявки, які беруть участь у проекті, — хто вони? Чи була між вами конкуренція?
— Ні, на шоу абсолютно відсутній будь-який натяк на конкуренцію. Усі дівчата, з якими я познайомилася, талановиті та цікаві. Кожна має якісь досягнення в тій чи іншій сфері діяльності. Серед них — популярні блогери, науковиці, викладачки, акробатки, гімнастки, музиканти, хореографи, акторки, журналісти, юристи. Цей список можна продовжувати довго. Дівчата розумні й талановиті. Керівники проекту обирають учасниць за зовнішністю, проте обов’язково в поєднанні з інтелектом і здатністю імпровізувати, відповісти на несподівані запитання ведучої чи зіркового гостя.
— Ми знаємо тебе в Новограді-Волинському як талановиту виконавицю, спостерігаємо за твоїми музичними виступами на сцені з малого віку. Ти далі працюєш у цьому напрямку? І чи плануєш пов’язати життя з музикою?
— Моє життя пов’язане з музикою з дитинства. Це настільки моє, що в іншій сфері мені важко себе уявити. Окрім телебачення, тепер частіше з’являються думки розвиватися в цьому напрямку. Так, я продовжую займатися вокалом, вивчаю нові твори, пишу пісні. Деякі з них, можливо, уже дуже скоро ви зможете почути. Але не можу сказати, що планую працювати лише в цьому. Зараз є багато варіантів та можливостей спробувати себе в чомусь новому, тому хочу рухатися вперед. Щоправда, зараз я живу й працюю у Львові і моя робота наразі не дуже творча. Але мені — 23, і я впевнена, що в цьому віці найвагоміші успіхи — попереду.
— Дякую за відповіді. Нехай щастить!
— Щиро дякую!
Юлія КЛИМЧУК