Створено інформаційний центр для доставки на час карантину продуктів харчування та ліків

Створено інформаційний центр для доставки на час карантину продуктів харчування та ліків

Під головуванням заступника міського голови Оксани Гвозденко 30 березня відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради соціального спрямування. У рамках робочої зустрічі обговорили деталі соціальної допомоги одиноким людям похилого віку та одиноким особам з інвалідністю, родинам, що опинилися у складних життєвих обставинах.
Створено інформаційний центр з доставки на час карантину продуктів харчування та ліків. Ті мешканці Новограда-Волинського, котрі перебувають у групі ризику, знаходяться на самоізоляції, однак не мають рідних та близьких у місті, можуть звернутися до соціальних служб. Для таких громадян діють «гарячі телефонні лінії» для організації доставки їм додому продуктів та ліків: 3-83-43; 2-03-04; (067) 771-15-07; (063) 172-77-01; 2-03-89.
По закінченню наради т.в.о. міського голови, секретар міської ради Олена Пономаренко передала для соціальних установ міста близько 300 масок, що були благодійно надані швейною фабрикою «Леся». Зазначимо, що, крім цього, для забезпечення медичних працівників засобами індивідуального захисту ПрАТ ВКФ «Леся» безкоштовно передано 111 захисних костюмів для КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО», 10 костюмів для швидкої допомоги та 20 костюмів і 100 масок — для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради.
Олена ОБУХ, головний спеціаліст відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради